Το ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αγίου Διονυσίου

Ο Δήμος Πειραιά παρέλαβε σήμερα το πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αγίου Διονυσίου. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στον αγωνιστικό χώρο με την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα, στο βοηθητικό γήπεδο, στους χώρους των αποδυτηρίων και στους χώρους προθέρμανσης.

Η ανακαίνιση του γηπέδου πραγματοποιήθηκε μετά από χορηγία του Ομίλου «Τen Brinke», στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης.

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου του Αγίου Διονυσίου εξυπηρετεί 14 ποδοσφαιρικά σωματεία του Πειραιά, λέγοντας πως εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι σύλλογοι της πόλης θα αθλούνται σε ένα όμορφο, σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο ποδοσφαίρου. Ο κ. Μώραλης ευχαρίστησε τον Όμιλο «Τen Brinke» για τη συμβολή του στην ανακαίνιση του γηπέδου, λέγοντας πως για ακόμα μια φορά αναδεικνύεται πόσο σημαντικές είναι οι συνέργειες για την πόλη.  «Ο Πειραιάς  έχει μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό και οφείλουμε να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, προκειμένου να διαθέτει  σύγχρονους και ασφαλείς αθλητικούς χώρους. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε ανακαινίσει τα τελευταία χρόνια όλες τις υπάρχουσες αθλητικές υποδομές  της πόλης και σύντομα θα έχουμε καλά νέα, για νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στον Δήμο μας.  Στόχος μας είναι τα αθλητικά σωματεία, οι δημότες και τα παιδιά να αθλούνται σε λειτουργικούς και όμορφους χώρους και η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Ασφαλώς αποτελεί ζητούμενο η συντήρηση και η προστασία των αθλητικών εγκαταστάσεων από όλους, προκειμένου να διατηρηθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», επεσήμανε ο κ. Μώραλης.

 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου «Τen Brinke»  κ. Albert Τen Brinkeσε δήλωσή του, επεσήμανε ότι η εταιρεία του δραστηριοποιείται, στον χώρο ανάπτυξης ακινήτων με μεγάλες επενδύσεις, όπως στον Δήμο Πειραιά. Σημείωσε ότι, δεν ενδιαφέρεται μόνο να κάνει επενδύσεις με σκοπό να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας  και να κερδίζει, αλλά  παράλληλα να δείξει ως εταιρεία  και το κοινωνικό  της πρόσωπο.  Δήλωσε ότι  τους ενδιαφέρουν οι πολίτες να έχουν δυνατότητες, τονίζοντας ότι όταν έμαθαν  ότι υπήρχε η ανάγκη ανακαίνισης του γηπέδου, αποφάσισαν να βοηθήσουν. Ανέφερε δε ότι και στο μέλλον θα κάνουν κι άλλα πράγματα, γιατί θέλουν να δείξουν ότι ενδιαφέρονται  για το πώς ζουν οι πολίτες αυτού του τόπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.