Τα μηνύματα Μαρινάκη, Μώραλη, Συνδέσμου Βετεράνων, για τα γενέθλια του Ολυμπαικού μας!

Το μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για τα 98α γενέθλια του συλλόγου.

98 ολόκληρα χρόνια θριάμβων και δόξας που δημιούργησαν μια μεγαλειώδη αθλητική ιστορία, ένα ΘΡΥΛΟ των σπορ και μια οικογένεια εκατομμυρίων φιλάθλων που κυματίζουν υπερήφανα καθημερινά την Ερυθρόλευκη!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συνεχίζει να γιγαντώνεται και να αποτελεί πλέον μια παγκόσμια αθλητική δύναμη. Ταυτόχρονα, ανοίγει τη μεγάλη του αγκαλιά για όσους το έχουν ανάγκη επιστρέφοντας την αγάπη του κόσμου.

Δε θα σταματήσουμε να προσπαθούμε να γράφουμε όλοι μαζί χρυσές σελίδες στο Θρυλικό βιβλίο της Ιστορίας μας.

Με όραμα και σκληρή δουλειά θα συνεχίσουμε αλύγιστοι να μεταφέρουμε την σημαία μας διαρκώς ψηλότερα.

Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας.

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Το μήνυμα του Δημάρχου Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη

Σήμερα ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ομάδα που γεννήθηκε στον Πειραιά και στις φτωχογειτονιές του το 1925 έφτασε σήμερα να αποτελεί τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας κι έναν από τους σημαντικότερους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο.

Με νίκες και διακρίσεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλα τα αθλήματα στα οποία δραστηριοποιείται.
Οι ακαδημίες του Ολυμπιακού γαλουχούν καθημερινά εκατοντάδες παιδιά με τα ιδεώδη του αθλητισμού και αποτελούν το μεγαλύτερο φυτώριο αθλητών και πρωταθλητών της χώρας μας.
Για τον Πειραιά ο Ολυμπιακός είναι ένα σύμβολο, ένας πρεσβευτής της πόλης μας στο εξωτερικό αλλά και ένας σύλλογος που στηρίζει και προσφέρει καθημερινά στον Πειραιά, την πόλη που γεννήθηκε και μεγαλούργησε.
Εύχομαι να συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια να μας προσφέρει αμέτρητες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας. Χρόνια πολλά στον Θρύλο μας!

10/03/1925 -10/03/2023, 98 χρόνια θρυλικής ιστορίας!

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού για τα γενέθλια του συλλόγου.

98 χρόνια θρυλικής ιστορίας του γίγαντα του ελληνικού αθλητισμού και ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη με τα δεκάδες πρωταθληματικά τμήματα. Ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής για τα εκατομμύρια των φιλάθλων του στην Ελλάδα και όλο τον πλανήτη που ζουν και αναπνέουν για τον Ολυμπιακό της καρδιάς τους και τον θρύλο της ψυχής τους που για πολλούς μέσα στις δυσκολίες της ζωής είναι ανάσα και πνοή, δύναμη και ζωή.

Αμέτρητα πρωταθλήματα, κύπελλα και νταμπλ σε όλα τα πρωταθληματικά τμήματα που μόνο ο θρύλος σε όλο τον πλανήτη έχει και με τη ναυαρχίδα του θρύλου το ποδόσφαιρο με τα 47 πρωταθλήματα, τα 28 Κύπελλα και 18 νταμπλ με το θρυλικό γήπεδο Καραϊσκάκη, το ποτισμένο με τον ιδρώτα και το αίμα των θρυλικών μορφών της ιστορίας του Ολυμπιακού και των 21 παιδιών μας της Θύρας 7 που εκεί από τον ουρανό του γηπέδου-Θρύλος είναι σίγουρο ότι βλέπουν και καμαρώνουν την ομάδα τους.

Ο Θρύλος στις ευρωπαϊκού επιπέδου εγκαταστάσεις του Ρέντη έχει αναπτύξει υψηλών προδιαγραφών ακαδημία όπου συνεχώς βγαίνουν νέα μεγάλα ταλέντα και πάνω από 55 σχολές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που γεμίζουν με νέα παιδιά που έχουν στην καρδιά τους τον Ολυμπιακό τους.

Ο Θρύλος μας έχει στο τιμόνι του τον Βαγγέλη Μαρινάκη που κράτα ψηλά την σημαία του Ολυμπιακού μας και έχει την στήριξη και την συμπαράσταση του Συνδέσμου μας και των εκατομμυρίων φιλάθλων του Ολυμπιακού!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.