Σ. Αλιγιζάκη: Πανέτοιμοι για την ίδρυση & λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης- Παράταση υποβολής αιτήσεων!

Παρατείνεται λόγω μεγάλης συμμετοχής έως την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020,  η υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις εγγραφές παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών, στα 5 νεοσύστατα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πειραιά.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Σίσσυ Αλιγιζάκη, σε σύντομη δήλωσή της ανέφερε: «Πανέτοιμοι για την ίδρυση και λειτουργία των πρώτων ΚΔΑΠ στο Δήμο μας. Η μεγάλη ανταπόκρισή σας μας οπλίζει με δύναμη! Περιμένοντας και άλλες αιτήσεις γονέων δίνεται παράταση στην υποβολή τους έως 3 Ιουλίου.»

Υπενθυμίζεται, ότι τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πειραιά θα λειτουργήσουν με τη νέα σχολική χρονιά σε συνεργασία με το Ανθρωπιστικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Έχω τη Δύναμη». Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι δωρεάν, με την εξασφάλιση voucher μέσω της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) και του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2020-2021».

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στα Κέντρα  Δημιουργικής Απασχόλησης, θα πρέπει αρχικά να αποστείλουν έως τις 3 Ιουλίου 2020, αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθώς και το έντυπο με τις ενδεικτικές δραστηριότητες για τις οποίες ενδιαφέρονται, στο email: info@ehotidynami.gr ή να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως στο Δημαρχείο Πειραιά (Δραγάτση 12, γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κυρίας A. Αλιγιζάκη, 1ος όροφος).

Θα ακολουθήσει η πρόσκληση από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. για συμμετοχή στο πρόγραμμα, για το οποίο θα πρέπει οι γονείς να κάνουν ηλεκτρονική αίτηση και να υποβάλουν φάκελο με τα δικαιολογητικά.

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και το έντυπο με τις δραστηριότητες είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά και στον σύνδεσμο: https://bit.ly/2BaJBVJ

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 2526000 (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 12:30 -20:30).

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Πειραιά θα λειτουργήσουν σε σχολεία των 5 Δημοτικών Κοινοτήτων ως εξής:

1ο Κ.Δ.Α.Π. 2ο Γυμνάσιο Καλλίπολης (Καρπάθου 126)

2ο Κ.Δ.Α.Π. 28ο Δημοτικό Σχολείο (Σανταρόζα 4 και Διαμαντή 2)

3ο Κ.Δ.Α.Π. Γυμνάσιο του Νέου Φαλήρου (Δαβάκη Πίνδου)

4ο Κ.Δ.Α.Π. Γυμνάσιο Καμινίων (Δωδεκανήσου 28-30)

5ο Κ.Δ.Α.Π. 1ο Δημοτικό Σχολείο (Παλαμηδίου  28-34 και Χαϊδαρίου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.