Σύσκεψη οργανωτικής επιτροπής Εθελοντισμού

Η ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκληση της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Εθελοντισμού κας Ευγενίας Μπαρμπαγιάννη με τη συμμετοχή Μελών της οργανωτικής επιτροπής Εθελοντισμού.

“Ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη αποτελούν αξίες διαχρονικά απαραίτητες για να προχωρήσει η κοινωνία και προτεραιότητα για την Περιφέρεια που θέτει την ανθρώπινη ζωή και την αξιοπρέπεια πάνω απ’ όλα. Έχουμε μεγάλη ευαισθησία στα θέματα αυτά και είμαστε κοντά σας”, τόνισε η κα Ευγενία Μπαρμπαγιάννη.

Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν:

  • Η διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης και συνεργασιών
  • Η συμμετοχή των οργανώσεων στην απόκτηση δικτύωσης και τεχνογνωσίας
  • Η εξωστρέφεια των οργανώσεων και οι συμπράξεις σε μεγαλύτερα σχήματα
  • Η επιβεβλημένη ανάγκη νέων δράσεων

Στη συνάντηση, εκτός της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Εθελοντισμού κας Ε. Μπαρμπαγιάννη συμμετείχαν τα Μέλη της οργανωτικής επιτροπής  κα. Ε.Βερυκάκη Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Α΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πειραιά – Πολιτευτής Α΄ Πειραιώς & Νήσων, η κα Δ. Μανωλάκου Πρόεδρος «Φαρμακοποιοί του Κόσμου» η  Α. Κομπογιάννη Εθελόντρια Διασώστης, η κα Μ. Κυδωνάκη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Συλλόγου Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου, ο κος Γ. Κάραλης από τις Φιλοζωικές οργανώσεις οι κες  Μ. Παναγιωτίδου, Β. Βαρούνη  & Μ. Κατσή και ο κος Ν. Αράπης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.