Συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με PUBLIC.GR & SKROUTZ.GR – Ηλεκτρονικό Εμπόριο εντός 24 ωρών

Όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγο με το Δελτίο Τύπου που σας κοινοποιήσαμε, ο Σύλλογός μας πέτυχε για τα μέλη του συνεργασία με τις δυο πιό δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου (marketplaces) PUBLIC.GR & SKROUTZ.GR με προνομιακά πακέτα: μηδενική αρχική επένδυση και πληρωμή χαμηλής προμήθειας επί των παραγγελιών στις πλατφόρμες, εφόσον το εκάστοτε κατάστημα δημιουργεί πωλήσεις μέσα από αυτές. Τα βήματα είναι απλά και γίνονται όλα οnline ακόμη, ενώ η συνεργασία ισχύει ακόμη και για όσους δεν έχουν e – shop.

Μέσα από αυτή την πρωτοποριακή αυτή συνεργασία, σας δίνεται η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε ηλεκτρονικές πωλήσεις και με γρήγορες και απλές διαδικασίες μπορείτε να αποκτήσετε ψηφιακό ράφι εντός 24 ωρών και να ανταποκριθείτε άμεσα σε online παραγγελίες των καταναλωτών του Πειραιά, αλλά και από το σύνολο της χώρας.

Η δράση αφορά εμπόρους με δικαίωμα λιανικής πώλησης όλων των κατηγοριών και υποκατηγοριών Ένδυσης & Υπόδησης, Σπιτιού & Διακόσμησης, Τεχνολογίας, Υγείας & Ομορφιάς, Παιχνιδιών, Hobby & Αθλητισμού, Βιβλίων, Αυτοκίνησης & Μοτοκίνησης και Επαγγελματικού Εξοπλισμού (επαγγελματικά έπιπλα, ιατρικός εξοπλισμός, θέρμανση – κλιματισμός, κτλ).

Μπορείτε να συμμετέχετε και στα 2 marketplaces, κάτι που σας προτείνουμε, ως την πιο αποτελεσματική πρακτική για μεγιστοποίηση της προβολής σας στα εκατομμύρια των μηνιαίων επισκεπτών των public.gr & skroutz.gr.

Επίσης, στα πλαίσια της συμφωνίας αυτής θα υπάρξει και εκπαίδευση των επιχειρήσεων το αμέσως επόμενο διάστημα και θα συνεχιστούν και την νέα χρονιά.

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Δεδομένων των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών, που μας υπαγορεύουν διαφορετικό τρόπο σκέψης και ενέργειες προσαρμοσμένες στις νέες απαιτήσεις, σας προτρέπουμε να δηλώσετε αρχικά το ενδιαφέρον συμμετοχής σας στα τηλ. του Συλλόγου 210 4176 318 – 210 4178 934 ,  e mail: espireas@otenet.gr, fax 210 4138 486, όπου τηρείται λίστα ενδιαφέροντος, για να την προωθήσουμε αντίστοιχα στις δυο πλατφόρμες και να επικοινωνήσετε άμεσα για ενημέρωση και σχετικές διευκρινήσεις.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ                     ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.