Συνάντηση Μώραλη με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως & τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη

Με την Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στο πλαίσιο των επαφών του με τους Υπουργούς για θέματα της πόλης.

Ο κ. Μώραλης συζήτησε με την κα Κεραμέως μια σειρά θεμάτων του Δήμου Πειραιά που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Παιδείας, μεταξύ των οποίων η βελτίωση της λειτουργίας των σχολείων της πόλης, καθώς και η ένταξη του Δήμου Πειραιά στον προγραμματισμό για νέα σχολικά  κτήρια.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επεσήμανε σε δήλωσή του:

«Συναντήθηκα με την Υπουργό Παιδείας κυρία Κεραμέως. Την ενημέρωσα για τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Πειραιά και με ικανοποίηση είδα το ενδιαφέρον αλλά και τη διάθεσή της, προκειμένου αυτά να δρομολογηθούν. Οι βασικοί άξονες των ζητημάτων που τέθηκαν αφορούν ενέργειες για τη βελτίωση της λειτουργίας των σχολείων, θέματα σε σχέση με την προσχολική εκπαίδευση καθώς φυσικά και την επιθυμία μας να ενταχθεί ο Δήμος Πειραιά στον προγραμματισμό για νέα σχολικά κτήρια. Είναι βέβαια σαφές ότι οι λύσεις στα παραπάνω θέματα δεν αφορούν μόνο στο Υπουργείο Παιδείας, αλλά και σε συναρμόδια Υπουργεία και Οργανισμούς. Πιστεύω όμως ότι εφόσον υπάρχει η βούληση, με συνεργασία και τον κατάλληλο συντονισμό μπορούμε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ

ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ

Με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη συναντήθηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στο πλαίσιο των επαφών του με Υπουργούς για θέματα της πόλης.

Ο κ. Μώραλης συζήτησε με τον κ. Γεραπετρίτη μια σειρά ζητημάτων, αρμοδιότητας διαφόρων υπουργείων, τα οποία απασχολούν την πόλη του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επεσήμανε σε δήλωσή του: 

«Συναντήθηκα με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, τον οποίο ενημέρωσα για τα μεγάλα θέματα που αφορούν τον Πειραιά. Η συνάντησή μας πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Υπάρχει διαρκής επικοινωνία και συνεννόηση προκειμένου τα ζητήματα αυτά να δρομολογηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους Πειραιώτες και την πόλη με το μεγάλο λιμάνι της χώρας».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.