Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με τον Υφ. Ναυτιλίας κ. Κ. Κατσαφάδο

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιουνίου συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτή Α΄ Πειραιά & Νήσων κ. Κώστα Κατσαφάδου και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Θ. Καπράλου, στην οποία συμμετείχαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΣΠ κ. Ε. Κορκίδης, η Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Μ. Πιττάκη, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γ. Σωτηρίου και ο Αν. Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μ. Χατζηιωάννου.

Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο του Πειραιά και τα οποία είναι συνδεδεμένα με το μεγάλο λιμάνι της χώρας, όπως το κυκλοφοριακό και η πορεία των έργων τραμ και μετρό, οι σχέσεις της Cosco με τις πειραϊκές επιχειρήσεις και η βελτίωση των υπηρεσιών της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών με το μεγάλο Λιμάνι, ως γεγονός ζωτικής σημασίας για την στήριξη της Αγοράς της πόλης μας. Επίσης, συζητήθηκαν οι συνέργειες που μπορούν να γίνουν για την αξιοποίηση της κρουαζιέρας προς όφελος της πόλης και της αγοράς της και η δημιουργία ενός ελκυστικού τουριστικού προϊόντος ως  δυναμικού μοχλού ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, καθώς και άλλα τρέχοντα θέματα τοπικού χαρακτήρα.

Τα μέλη του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον Υφυπουργό, ενώ και οι δυο πλευρές επαναβεβαίωσαν τις άρρηκτες σχέσεις συνεργασίας τους για την υλοποίηση του κοινού στόχου, που είναι μετά την πανδημία να παραμείνει ζωντανή η τοπική οικονομία και κοινωνία, να στηριχθούν οι θέσεις εργασίας και οι επιχειρήσεις και να υλοποιηθεί το σχέδιο προβολής και ανάπτυξης του Πειραιά ως το πρώτο λιμάνι της Μεσογείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *