Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου – Δήμου Πειραιά για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πειραιά

Άκρως εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης – τμήμα αξιοποίησης ευρωπαϊκών και εθνικών πόρων του Δήμου Πειραιά, με θέμα το «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πειραιά».

Στη συνάντηση μετείχαν ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δ. Καρύδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ν. Μανεσιώτης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Οδοποιίας και Αποχέτευσης κ. Α. Αργουδέλης, ο Γενικός και ο Αν. Γεν. Γραμματέας του ΕΣΠ κ.κ. Θ. Καπράλος και Γ. Σιδεράκης αντίστοιχα, ο Δ/ντής της Δ/νσης Προγραμματισμού κ. Α. Μήλιας, οι Αρχιτέκτονες κ.κ. Ν. Γροζόπουλος και Μ. Γροζοπούλου, ο οικονομολόγος κ. Π. Πάλλης, η κ. Μ. Πούλου στέλεχος της Δ/νσης Προγραμματισμού, ο κ. Γ. Λαγωνικός Προϊστάμενος του Τμήματος Οδοποιίας και υπηρεσιακά στελέχη που ανήκουν στην ομάδα υλοποίησης του έργου.

Επισημάνθηκε το μεγάλο ενδιαφέρον και των δυο πλευρών, τόσο του Δήμου Πειραιά, ως δικαιούχου, όσο και του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, ως συνδικαιούχου, για την επιτυχή υλοποίηση των ενεργειών που θα πρέπει να γίνουν, ώστε να προκύψει το επιθυμητικό αποτέλεσμα, που είναι η σημαντική αναβάθμιση της επιλέξιμης περιοχής του εμπορικού κέντρου του Πειραιά, η τόνωση της πειραϊκής αγοράς και η αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών.

Ιεραρχήθηκαν οι προτεραιότητες και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη συμφωνία για στενή συνεργασία μεταξύ των δυο μερών, για την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.