Συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων του νεοσύστατου συλλόγου «Εν Πειραιεί»

Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία δεκάδων φίλων και υποστηρικτών του νεοσύστατου συλλόγου «Εν Πειραιεί» που εδρεύει στην περιοχή της Αγίας Σοφίας του Πειραιά πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων σε υπαίθριο καφέ της Δραπετσώνας ακολουθώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα υγείας και ασφάλειας.

Η συνάντηση αυτή είχε σκοπό να γνωριστούν παλαιά και νέα μέλη από κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις για την μετέπειτα δράση του συλλόγου.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο και τους σκοπούς ίδρυσής του που είναι ο εκσυγχρονισμός, ο πολιτισμός, η κουλτούρα και η πνευματική ανάταση της πόλης μας.

Βέβαια η επιτυχία τους θεωρείτε δεδομένη καθώς όλα τα μέλη είναι Άνθρωποι με θέληση να βοηθήσουν όπως και όπου μπορούν!

Η επιστολή του Συλλόγου προς τα μέλη και τους φίλους τους

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ» σε όλους εσάς που γεμίσατε το καφέ ΑΠΡΟΟΠΤΟ στο κάλεσμά μας.

Σε όλους εσάς που με χαμόγελο και ωραία διάθεση βοηθήσατε να περάσουμε όλοι μαζί ένα υπέροχο απόγευμα.

Σας υπόσχομαι ότι θα επαναληφθεί σύντομα!!

Επίσης να ευχαριστήσω τους κ.κ. Δημ. Καρύδη, Αθηνά Χαρβαλάκου-Γλύκα, Αντιδημάρχους του Δήμου Πειραιά, την κ. Αλέκα Τουμαζάτου εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Συγκοινωνιών του Δήμου Πειραιά, τον κ. Γιάννη Γλύκα πρώην Δήμαρχο Περάματος, τον νυν Πρόεδρο της Ε’ Κοινότητας κ. Λεωνίδα Μελά, την κ. Μαρία Αντωνιάδου, την κ. Ελίνα Βερυκάκη Αντιπρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Δήμου Πειραιά και Πολιτευτή Α’ Πειραιώς & Νήσων, τον κ. Δημ. Ζαρίφη, την κ.Σταυρούλα Μέντη, την κ. Μπατμάνογλου από την «Ανάσα Ζωής» του Δήμου Κορυδαλλού, την κ. Μαρία Διακάτου πρώην Αντιδήμαρχο Κορυδαλλού τον κ.Χρυσάφη Συκάκη πρώην Διευθυντής Διοικ. Υπηρεσιών ΙΚΑ Πειραιά και τόσους άλλους που κόσμησαν αυτή την ωραία συνάντηση!

Για το ΔΣ:
Τέσσυ Λευτάκη
Κων/νος Τσόγκας
Μιχάλης Τερζάκης
Κατερίνα Δουρέκα Ταφλαμπά
Εύη Χριστοφορίδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.