Συγχαρητήρια επιστολή της Περιφερειακής Συμβούλου Εθελοντισμού κας Ευγ. Μπαρμπαγιάννη

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Υπεύθυνη Εθελοντισμού της Περιφέρειας Αττικής κα Ευγενία Μπαρμπαγιάννη με επιστολή της απηύθυνε τα εγκάρδια συγχαρητήρια της στην κίνηση ανθρωπισμού του Περιφερειάρχη κου Γ, Πατούλη και των Αντιπεριφερειαρχών οι οποίοι πρόσφεραν μέρος των εσόδων τους για την αντιμετώπιση των αναγκών που έχουν προκύψει στο Εθνικό σύστημα Υγείας, από την πανδημία.

Η επιστολή της κας Ε. Μπαρμπαγιάννη

«Αισθανόμαστε υπερηφάνεια για τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και τους Αντιπεριφερειάρχες μας, που αποδεικνύουν τον ανθρωπισμό, το φιλότιμο και την αλληλεγγύη που τους διακατέχει και έτσι αποτελούν εγγύηση για την χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας, σε όλες μας τις Περιφερειακές ενότητες.

Η θετική μας ανταπόκριση στο προεκλογικό κάλεσμα του Περιφερειάρχη μας για συστράτευση, δεν ήταν τυχαία.

Γνωρίζαμε όλοι εκ των προτέρων, ότι ο Γιώργος Πατούλης, εκτός από τις επιτυχίες του σε όλες τις δράσεις του, πάνω από όλα είναι άνθρωπος με συναισθήματα και ότι μαζί του θα παλέψουμε με κύριο στόχο αφ’ ενός μεν την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και αφ’ ετέρου την αναβάθμιση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μάλιστα της Περιφέρειας.

Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους στη μάχη ενάντια στη μάστιγα του κορωνοϊού, προσφέροντας μέρος των εσόδων τους γι’ αυτό τον αγώνα.

Είμαστε όλοι ενωμένοι και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να είμαστε και αποτελεσματικοί.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.