Συγκροτήθηκε σε Σώμα η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ»

Χθες 08/06/2022 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», το οποίο αναδείχθηκε από τις εκλογές της 5ης Ιουνίου 2022.

Σε σύντομη δήλωσή του ο -Μόνιμος τις τελευταίες 10ετίες- άοκνος Πρόεδρος της Αδελφότητας κος Θοδωρής Τσόντος τόνισε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή να επανεκλεγώ σε αυτόν τον ρόλο από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Βλέπω σε αυτόν, όχι μόνο το καθήκον να εκπροσωπήσω εκ νέου της Αδελφότητα, αλλά και να προωθήσω μία σύγχρονη ατζέντα σε μία περίοδο έντονων αλλαγών.

Εκ μέρους του Δ.Σ ευχαριστώ τα μέλη που αποχώρησαν για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Ευχαριστώ όλους όσοι έλαβαν μέρος στη διεξαγωγή των εκλογών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στα πρόσωπά μας με την ψήφο τους.

Τέλος στα νέα άτομα που εκλέχθηκαν τους εύχομαι καλή δύναμη με «φρέσκιες» ιδέες.

Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε δυναμικά τις προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων της Αδελφότητας»

Η τέως και νυν αντιπρόεδρος της Αδελφότητας κα Αντωνία Ντουντουνάκη ανέφερε:

«Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς, για την εμπιστοσύνη που για άλλη μια φορά δείξατε στο συνδυασμό μας και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Όμως ο αγώνας για την εμπέδωση της διάδοσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των οραμάτων μας, δεν τελειώνει την επόμενη μέρα των εκλογών, ούτε επαναπαύεται σε αριθμούς και νούμερα. Ο αγώνας είναι διαρκής και πολύμοχθος και όλοι αντιλαμβανόμαστε πως τα αναχώματα που πρέπει να υπερπηδηθούν, για να μπορούμε να βρισκόμαστε πάντοτε στον ρου των εξελίξεων, είναι πολλά και δύσκολα.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλες και όλους, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ως «ομάδα» με λόγο και υγιή αντίλογο, να πορευτούμε μαζί για το καλό της Κρήτης μας.

Οι ευθύνες μοιράζονται και οι πράξεις δυναμώνουν, όταν σε μια δημοκρατική κοινότητα οι εκλεγμένοι και οι αντιπολιτευόμενοι συνεργάζονται, διαφωνούν όπου κρίνουν ότι χρειάζεται, συνδιαλέγονται και αποφασίζουν.

Καλή και δημιουργική θητεία σε όλους!»

Τους ευχόμαστε να είναι πάντα δυναμικοί να πρωτοστατούν -όπως όλα αυτά τα χρόνια- στα Πειραιώτικα και όχι μόνο δρώμενα και να μεταλαμπαδεύουν τον Πολιτισμού της Μεγαλονήσου!

Καλή Αρχή στο νέο ξεκίνημα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.