ΣΤΗΡΙΞΙΣ (Πρότυπα Κέντρα Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Αποκατάστασης Μαθησιακών Δυσκολιών και Ψυχολογικής Υποστήριξης)

Η Εταιρεία > Παρουσίαση

Τα Κέντρα ” ΣΤΗΡΙΞΙΣ ” δημιουργήθηκαν το 2010 από τον Γεώργιο Χαιρόπουλο με αντικείμενο την Ψυχολογική Υποστήριξη Ενηλίκων, Οικογενειών και Παιδιών με ΛογοθεραπείεςΕργοθεραπείεςΕιδική Αγωγή για Μαθησιακές Δυσκολίες κλπ.

Επίσης, δημιουργήθηκε μια νέα δομή, το ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ όπου φιλοξενούνται και εκπαιδεύονται παιδιά 2-5 ετών με αναπτυξιακή ανωριμότητα κάθε μορφής (Διάχυτη Αναπτ. Διαταραχή, ΔΕΠ-Υ κλπ)

Οι ανάγκες αξιολογούνται με αξιόπιστα ερωτηματολόγια (σταθμισμένα στην Ελλάδα) από Διεπιστημονική Ομάδα (Παιδοψυχίατρο, Ψυχολόγο, Παιδοψυχολόγο, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Συμβούλους Οικογένειας & Γάμου, Εμψυχωτές Ομάδων κλπ. )

Τα προγράμματα επαναπροσδιορίζονται με εποπτείες έγκαιρα & άμεσα χάρη στην ευελιξία του συστήματος λειτουργίας των Κέντρων.

Όλοι οι Θεραπευτές είναι κάτοχοι αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών, είναι Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας, με όποιο κριτήριο για τον καθένα νομικά απαιτείται. (πχ. Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος κλπ)

Οι χώροι μας είναι ιδιόκτητοι, νεόδμητοι & ιδιαίτερα φροντισμένοι (350 τ.μ. περίπου). Οι αίθουσες είναι ευάερες, ευήλιες, αρκετά ευρύχωρες, με κλιματισμό και εξοπλισμένες με τα κατάλληλα εργαλεία για καλύτερη απόδοση στις συνεδρίες.

Διατίθεται επίσης άνετος χώρος υποδοχής & αναμονής για τους επισκέπτες ( πχ γονείς, παιδιά κλπ).

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίζουμε και να συνεργαστούμε καλύπτοντας τις όποιες ιδιαίτερες ανάγκες σας!

Η Εταιρεία > Φιλοσοφία

Μέσα από μία διαδικασία, άριστα οργανωμένη και δομημένη, στοχεύουμε στον πλούτο της ανθρώπινης φύσης και «αλιεύουμε» το καλύτερο που διαθέτει: γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα φέρνουν στην επιφάνεια ένα υλικό που για κάποιους λόγους, παραμένει επτασφράγιστο μυστικό… Θα αρκεστούμε λοιπόν σε ημίμετρα;

Στα κέντρα “ΣΤΗΡΙΞΙΣ” στον Πειραιά προσφέρουμε εξατομικευμένα προγράμματα σε παιδιά, ενήλικες και έφηβους, αλλά και στις οικογένειές τους. Με τα προγράμματα αυτά γίνεται αποκατάσταση δυσκολιών σε προφορικό ή γραπτό λόγο, προβλήματα συμπεριφοράς ή άλλα προβλήματα που δυσχεραίνουν την ομαλή ανάπτυξη και επικοινωνία παιδιών και εφήβων.

Τη σωματική μας υγεία ψάχνουμε να την εμπιστευθούμε στον καλύτερο!
Την ψυχική μας υγεία θα την εμπιστευθούμε, στον … οποιονδήποτε;

Υπηρεσίες

 • Λογοθεραπεία
 • Εργοθεραπεία
 • Ειδική Αγωγή
 • Ψυχολογική Υποστήριξη
 • Κέντρο Ημέρας
 • Online συνεδρίες
 • Παιδοψυχίατρος
 • Ομάδες Παιδιών
 • Σχολή Γονέων
 • Τεστ Διάγνωσης 
 • facebook like us
Πρόσωπο επαφής: Χαιρόπουλος Γεώργιος
Οδός: Χίου 3 & Κεφαλληνίας
Τ.Κ.: 18541
Πόλη: Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4210161
Τηλέφωνο 2: 697 4484655
Ιστοσελίδα: http://www.stiriksis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.