ΣΕΦ: Μέτρα προφύλαξης για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Επαναληπτική απολύμανση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων Σ.Ε.Φ.

Η διεύθυνση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ενημερώνει το κοινό, ότι στις 17/3/2020, πραγματοποιήθηκε επαναληπτική προληπτική απολύμανση, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού, σε όλους τους εσωτερικούς χώρους και τις κτιριακές και αθλητικές εγκαταστάσεις στον περιβάλλοντα χώρο της εγκατάστασης.

Παράλληλα πραγματοποιείται θερμομέτρηση και χορηγείται αντισηπτικό  κατά την είσοδο των εργαζομένων που έχουν παραμείνει σε θέσεις εργασίας για λόγους ασφαλείας και εφόσον  δεν υπόκεινται στις διατάξεις περί ειδικής αδείας ή διατάξεις για εξ’ αποστάσεως εργασία.

Αφαίρεση των στεφανιών από τις μπασκέτες στα εξωτερικά γήπεδα

Η σοβαρότητα των συνθηκών που επικρατούν μας υποχρέωσε να προχωρήσουμε στην αφαίρεση των στεφανιών από τις μπασκέτες στα εξωτερικά γήπεδα των εγκαταστάσεων του ΣΕΦ. Παρακαλούμε όλο τον κόσμο να σεβαστεί τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών και με αίσθημα ατομικής ευθύνης και συλλογικής υπευθυνότητας να πειθαρχεί στα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης στον αγώνα που δίνουμε όλοι για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.