Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2 – Ενημερώσου και μην αγνοείς τις ενδείξεις

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων με τη συνεργασία του Δήμου Περάματος πραγματοποίησε , στο πλαίσιο της πΑγκόσμιας Ημερας κατά του Σ.Δ.,ενημερωτική εκδήλωση στο Δημαρχείο Περάμαατος με τίτλο: «Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2 – Ενημερώσου και μην αγνοείς τις ενδείξεις»

Ομιλητής ο εξαίρετος κος Σταύρος Μπούσμπουλας, Παθολόγος – Διαβητολόγος, ο οπόίος κάλυψε σφαιρικά τα θέματα του Σ.Δ.και με τον δικό του μοναδικό και απλό λόγο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων , προσφέροντας αφειδώς γνώσεις και οδηγίες! Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν από την Επισκέπτρια Υγείας την κα Άννα Γκρόζου μετρήσεις σακχάρου , στο πλαίσιο της πρόληψης, με αναλώσιμα υλικά που μας πρόσφερε η εταιρεία Menarini Diagnostics.

Το Δ..Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί από καρδιάς τον κο Σταύρο Μπούσμπουλα για την ολοπρόθυμη ανταπόκριση του καθώς και την κα Άννα Γκρόζου για την πολύτιμη βοήθεια της. Ευχαριστεί επίσης την εταιρεία Menar;ini Diagnostics για την προσφορά των αναλωσίμων υλικών καθώς και τον Δήμο Περάματος και την κα Δέτση για την άψογη συνεργασία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.