Πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων «Βεάκειο 2020»

Το Βεάκειο θέατρο ανοίγει τις πύλες του και αποτελεί  κι αυτό το καλοκαίρι, σημαντικό πολιτιστικό πόλο έλξης για τον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή. Συναυλίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, παιδικό θέατρο, ξεχωριστές παραστάσεις αρχαίου δράματος καθώς και εκδηλώσεις συλλόγων της πόλης, περιλαμβάνονται στο πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του θεάτρου.

Οι εκδηλώσεις  ξεκινούν την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020  και θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Το πρόγραμμα του θεάτρου, θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα στη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωση του τόνισε ότι, το Βεάκειο Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει για ακόμα μια χρονιά, ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, σημειώνοντας πως οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Βεακείου αποτελούν μια γιορτή πολιτισμού για τον Πειραιά.  Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης ανέφερε: «Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης μας, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παιδικό θέατρο και μια σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, οι οποίες καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις του κοινού». Ο κ. Μώραλης σημείωσε στη συνέχεια πως ο Ο.Π.Α.Ν. εναρμονιζόμενος πλήρως με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων αρχών λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοιού, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια των πολιτών. Ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε επίσης στην έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Πειραιά προς τον Ο.Π.Α.Ν. ύψους 100.000 ευρώ, προκειμένου να διοργανωθούν απρόσκοπτα εκδηλώσεις, καθώς εξαιτίας  της πανδημίας η χωρητικότητα του θεάτρου είναι μειωμένη. Ακολούθως ο Δήμαρχος Πειραιά υπογράμμισε: «Ο Πειραιάς τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας. Είναι μια πόλη με μεγάλο πολιτιστικό απόθεμα το οποίο επιθυμούμε να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο.  Επιθυμία μας είναι με το πρόγραμμα «Βεάκειο 2020»,  να προσφέρουμε ψυχαγωγία και όμορφες στιγμές σε μια δύσκολη περίοδο για όλους, κρατώντας ζωντανό τον πολιτισμό στον Πειραιά.  Εύχομαι ο κόσμος να απολαύσει τις φετινές μας εκδηλώσεις,  σε ένα από τα πιο όμορφα ανοιχτά θέατρα της χώρας μας».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων  «Βεάκειο 2020»  στο site του Δήμου Πειραιά στον εξής σύνδεσμο: https://bit.ly/3ezwAnl

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.