Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά στο ΣΕΦ

Με την παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων πραγματοποιήθηκε στον Περιστύλιο χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με την χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η τελετή της κοπής της πίτας των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Πειραιά.

Μετά από τρία χρόνια πανδημίας η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε ξανά στους χώρους του Σταδίου, με τους ανθρώπους των ΚΑΠΗ να έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να τραγουδήσουν και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν η Πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, η Υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Πειραιά Νόνη Δούνια, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Στ. Βοϊδονικόλας, πλήθος αντιδημάρχων και κοινωτικών συμβούλων αλλά και πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Πειραιά.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν και τραγούδησαν υπό τους ήχους της λύρας του

ανώλη Κονταρού και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου. Τέλος άπαντες ευχαρίστησαν το ΣΕΦ για την φιλοξενία και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ευγενική της χορηγία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.