Πειραϊκός Σύνδεσμος-Τμήμα Πειραιά Διεθνούς Συμβουλίου Χορού σε ξέφρενο χορευτικό πάρτυ

Την Κυριακή, 9/2/2020, πραγματοποιήθηκε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο αποκριάτικο πάρτυ  από την Εφορία Κοσμητείας και Κοινωνικών Εκδηλώσεων, σε συνεργασία με το Τμήμα Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος : Οι τελειόφοιτες μαθήτριες μπαλέτου και σύγχρονου χορού του Πειραϊκού Συνδέσμου, υπό την καθοδήγηση της χορογράφου και δασκάλας τους, κ. Μ. Στεριανού, το Τμήμα Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού σε λάτιν χορό, αργεντίνικο τάνγκο, σε χορογραφίες του  υπεύθυνου καλλιτεχνικού του Τμήματος κ. Κ. Φαρασόπουλου και λαϊκούς χορούς με υπεύθυνη την Πρόεδρο του Τμήματος, ο Πνευματικός Σύνδεσμος Κρητών Μοσχάτου-Ταύρου σε κρητικούς χορούς και η σχολή χορού ‘Αμάλγαμα» της κ. Μ. Αθανασιάδου, σε χορογραφίες bely dance της ίδιας.

Το κοινό  χειροκρότησε θερμά και μετά το τέλος της παρουσίασης γλέντησε χορεύοντας με ενθουσιασμό. Ευχαριστούμε πολύ για την ένθερμη συμμετοχή του.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι μεταξύ των παρευρεθέντων ήταν ο Α΄Αντιπρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Ευάγ. Καρλάφτης, η Έφορος Ν.Σ.Ε.Ν. κ. Κ. Καλούδη, ο Έφορος Καλλιτεχνικού κ. Γ. Δρούζας, η Έφορος Κοσμητείας και Κοιν. Εκδηλώσεων κ. Λίνα Δικαιάκου, η σύμβουλος της Εφορείας Καλλιτεχνικού κ. Μ. Ρούσση, η τ. Πρόεδρος της Β΄Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά κ. Ευαγ. Αθανασίου, η πολιτευτής Πειραιά κ. Σαμαρά, η Πρόεδρος κ. Ευαγ. Ξενοπούλου και ο Αντιπρόεδρος κ. Κ. Σαρίνας της Πολιτιστικής Μουσικοχορευτικής Ομάδας Καστελλορίζου, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΄Ενωσης Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου κ. Μ. Κυδωνάκη.

Η Πρόεδρος του Τμήματος Πειραιά

του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού

Πόπη Βαρουδάκη-Παπαστάθη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.