Παραδοσιακό Γαλακτοπωλείο-Αγρόκτημα «το Εκλεκτό»

Η Ιστορία μας

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των γαλακτοκομικών από τις αρχές του 2013. Δημιουργήθηκε βλέποντας την ανάγκη της αγοράς για ποιοτικά προϊόντα.

Εδρεύουμε στον Ασπρόπυργο Αττικής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις από τον Ιανουάριο του 2014, όπου και παράγονται τα προϊόντα μας, τα οποία είναι με αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά.

Το γάλα μας με διακριτικό τίτλο «Αγρόκτημα Το Εκλεκτό» συλλέγεται από το δικό μας στάβλο, από αγελάδες που ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον και τρέφονται με αγνές τροφές. Το γάλα είναι χαμηλής παστερίωσης και η διάρκεια ζωής είναι 7 ημερών.

Το γάλα μας, καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα (γιαούρτι, ρυζόγαλο, κρέμες, ζελέ, μουσταλευριά), παρασκευάζονται σε ένα σύγχρονο εργοστάσιο γαλακτοκομικών κάτω από την επίβλεψη των κτηνιατρικών υπηρεσιών, με συστήματα ασφαλείας HACCP και όλες τις νόμιμες άδειες. Χωρίς επιπλέον επεξεργασίες, σας προσφέρεται αγνό, φρέσκο και εκλεκτής ποιότητας γάλα.

Σας προσφέρουμε τα εκλεκτά γαλακτοκομικά προϊόντα μας με γνώμονα την άριστη ποιότητα για κάθε Ελληνική οικογένεια.

Πληροφορίες

Κοντά σας από το 2013, με αγνά και εκλεκτά προϊόντα, με γνώμονα την άριστη ποιότητα για κάθε οικογένεια.

Βραβεία

Έπαινος για τη στήριξη στο Δίκτυο Μόνιμων Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας από τον όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Ιανουάριος 2017.

Η κρασάτη γραβιέρα και η γραβιέρα με θυμάρι που θα βρείτε στο κατάστημα μας έχουν βραβευτεί με Χρυσό και Αργυρό βραβείο ποιότητας αντίστοιχα, στο DAIRY Expo 2018.

Προϊόντα

Στο κατάστημα μας θα βρείτε ποικιλία από ρυζόγαλα, κρέμες, γιαούρτια γάλατα, ζελέ και βούτυρο παραγωγής μας, τόσο από αγελαδινό, όσο και από κατσικίσιο και πρόβειο γάλα.

Ακόμη θα συναντήσετε μεγάλη γκάμα τυριών, όπως γραβιέρα, κεφαλοτύρι, σαγανοτύρι, μυζήθρα, φέτα,ανθότυρο αλλά και γκερεμέζι, σταμνοτύρι, μοτσαρέλα και χαλούμι. Ακόμη μπορείτε να δοκιμάσετε παγωτό παραγωγής μας σε διάφορες γεύσεις, αλλά και γλυκά ταψιού( π.χ.γαλακτομπούρεκο, σοκολατόπιτα).

Τις γιορτινές μέρες, στο κατάστημα μας θα βρείτε κουραμπιέδες και μελομακάρονα, ακόμη και με στέβια!

Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε τα Εκλεκτά προϊόντα μας!!

Πρόσωπο επαφής: Μακριδάκη Αικατερίνη
Email: toeklektoagroktema@gmail.com
Οδός: Ηρώων Πολυτεχνείου 12
Τ.Κ.: 18531
Πόλη: Πειραιάς
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 4137397
Ιστοσελίδα: www.kitheronfarms.gr
Facebook: 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.