Πάντα δίπλα στην Εκπαιδευτική Κοινότητα της πόλης μας οι Σχολικές Επιτροπές του Δ. Πειραιά

…και στα «εύκολα» αλλά περισσότερο στα «δύσκολα» πάντα δίπλα στην Εκπαιδευτική Κοινότητα της πόλης μας οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Πειραιά!

Αυτή την φορά και με τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Πειραιά κου Γ. Μώραλη, μετά από την έγκυρη  προληπτική απολύμανση όλων των Σχολικών Μονάδων για το περιορισμό του φαινομένου μετάδοσης του κορωνοϊού,  μοιράστηκαν αντισηπτικά απολυμαντικά υγρά χεριών!

Σύσσωμα τα ΔΣ των Σχολικών Επιτροπών κατά τη διάρκεια της διανομής ανέφεραν σε όλους τους υπευθύνους των Σχολικών Μονάδων «πως θα είναι όπως πάντα δίπλα τους, ενημερώνοντάς τους (απευθυνόμενοι και στο ευρύ κοινό) πως δεν πρέπει να πανικοβαλόμαστε, ακολουθούμε κατά γράμμα τις εντολές των ειδικών και προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε με σύνεση αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τον κύριο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την εύρυθμη λειτουργία των Σχολείων μας».

Στην παράδοση παρευρέθηκαν εκτός του Δημάρχου, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α’ & Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης κος Χ. Μακρής και η κα Δ. Αρβανίτου, η Αντιπρόεδρος της Α’ Βάθμιας κα Ε. Βερυκάκη, τα Μέλη οι κες Ε. Φερεντίνου, Φ. Καμπουράκη, Λ. Παπαδόδημα, Ρ. Μπουρδάκου, Τ. Μπουγά οι κοι Η. Χατζηκώστας, Χ. Ντίζος, Λ. Απέργης καθώς και οι Διοικητικοί Γραμματείς Σ. Ταφλαμπά, Γ. Μακρής!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.