Ο Ολυμπιακός στο Γιοχάνεσμπουργκ

Η διεύθυνση ακαδημίας Ολυμπιακού, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας Σχολής στη Νότια Αφρική και συγκεκριμένα στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επεκτείνει και να μεγαλώνει το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου που έχει δημιουργήσει επί σειρά ετών και έχει αναπτυχθεί σε όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης αυτής, η διεύθυνση ακαδημίας Ολυμπιακού ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής.

Ο υπεύθυνος της σχολής, Μάριος Μόρφου, κατά την παρουσία του στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας δημιουργίας σχολής στο Γιοχάνεσμπουργκ, δήλωσε:

«Στόχος μας είναι να μπορούμε να εντοπίζουμε και να δημιουργούμε τα νέα ταλέντα από το Γιοχάνεσμπουργκ και να βοηθάμε τα παιδιά αυτά να βελτιώνονται και να εξελίσσονται στον αθλητισμό, αλλά και στη ζωή τους γενικότερα.

Στο πλαίσιο αυτό και με σκοπό να κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά, ήρθαμε σε συμφωνία για να συνεργαστούμε με το μεγάλο δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, τον καλύτερο και μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. Ένα δίκτυο το οποίο έχει αναπτυχθεί σε όλο τον κόσμο και πλέον θα είναι και εδώ σε εμάς, στη Νότια Αφρική.

Είμαι σίγουροι πως με την τεράστια εμπειρία που έχουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αλλά και την τεχνογνωσία του πετυχημένου δικτύου των σχολών, θα μπορέσουμε να πάμε και εμείς ψηλότερα την ακαδημία σε πρωτοφανή επίπεδα για το Γιοχάνεσμπουργκ.

Αισθανόμαστε μεγάλη περηφάνια για την κίνηση αυτή και που θα συνεργαστούμε με έναν τόσο μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός και πιστεύουμε πως αυτή η συνεργασία θα αποφέρει οφέλη για όλες τις πλευρές και θα πάμε μπροστά».

Στοιχεία Επικοινωνίας

Address: No 7 Civin Road Senderwood, Johannesburg

Phone: +27 011 4543187

Chairman: Mario Morfou

Chairman: George Morfou

CEO: Lucas Ioannides

Club Administration Manager: Maria Kyriakides

Academy Director under 5 to under 16: Tony Dias

Financial Administrator: Cantia Vakis

Operation & officials coordinator: Greg Ioannides

Grounds Manager: Ronnie Hutono

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.