Ο κήπος της Εδέμ

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον κλάδο των αγροτικών προϊόντων και της εστίασης, με άριστη γνώση της αγοράς και μεράκι για τη δουλειά μας, προσφέρουμε για περισσότερα από 20 χρόνια τα καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες μας.
Με γνώμονα τη στήριξη του ελληνικού νοικοκυριού και με βασικό κριτήριο την ποιότητα, διασφαλίζουμε μέσω της διαρκούς έρευνας και των νέων συνεργασιών, άριστα προϊόντα σε τιμές χονδρικής, τιμώντας τους πελάτες μας για την προτίμησή τους.

Επενδύοντας σε συνεργασίες με ελληνικές οικοτεχνίες και παραγωγούς που διαθέτουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, με πιστοποιημένη παραγωγική διαδικασία, στοχεύουμε στην εμπορία και προμήθεια εκλεκτών αγαθών υψηλής διατροφικής αξίας, προσιτά για κάθε οικογένεια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1995, με έδρα τον Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου), όπου μέχρι το 2018 λειτουργούσε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Έπειτα από 23 χρόνια λειτουργίας και λόγω των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών αλλά και της διεύρυνσης του κύκλου εργασιών, η επιχείρηση μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Νέου Φαλήρου (Καραολή & Δημητρίου 16Β).

Στις νέες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 1.350m2, εκτός από το ισόγειο κατάστημα χονδρικής – λιανικής πώλησης, λειτουργεί κέντρο αποθήκευσης και διανομής. Με γνώμονα την ποιότητα του προσφερόμενου προϊόντος, η επιχείρηση τηρεί τις προαπαιτούμενες διαδικασίες για τη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων και ως εκ τούτου πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 22000: 2018.

Ο «Κήπος της Εδέμ», δραστηριοποιείται και στην πρωτογενή παραγωγή καθώς διαθέτει ιδιόκτητες καλλιεργήσιμες εκτάσεις στον Νομό Αρκαδίας, απ’ όπου προμηθεύεται φρούτα και λαχανικά, ενώ διατηρεί αποκλειστικές συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς αλλά και επιλεγμένους εισαγωγής, προσφέροντας στον τελικό καταναλωτή μια μεγάλη προϊοντική γκάμα αγαθών που προέρχονται από την ελληνικής γη και όχι μόνο!

Οδός: Καραολή & Δημητρίου 16Β
Τ.Κ.: 18547
Πόλη: Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4824984
Ιστοσελίδα: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
Ο Κήπος Της ΕΔΕΜ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.