Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο 6ο «PIRAEUS SPORTS CAMP»

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας» και στο Θεμιστόκλειο Στάδιο, τα οποία ανακαινίστηκαν πρόσφατα, όπου πραγματοποιούνται δωρεάν αθλητικές δραστηριότητες του 6ου Piraeus Sports Camp για τους μαθητές της πόλης μας.

Ο κ. Μώραλης  συνομίλησε με τους προπονητές και απένειμαν τα διπλώματα συμμετοχής στους μαθητές.

Το Piraeus Sports Camp αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις του Δήμου Πειραιά και πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.), με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις που διεξάγεται το «Piraeus Sports Camp» είναι το Θεμιστόκλειο Στάδιο το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα από τον Δήμο Πειραιά με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και στους επίσης ανακαινισμένους χώρους  κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας»  και  Κλειστό γήπεδο Καμινίων.

Τα παιδιά είχαν  τη δυνατότητα επί δυο εβδομάδες να απασχοληθούν με αθλητικές δραστηριότητες όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, στίβο, βόλεϊ, ενώ συμμετείχαν σε παιδαγωγικά παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται, ότι στα πέντε προηγούμενα  χρόνια διεξαγωγής του Piraeus Sports Camp έχουν αθληθεί περισσότερα από 4.500 παιδιά.

Το 6ο  «Piraeus Sports Camp» διεξάγεται με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας  που προβλέπονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι το   «Piraeus Sports Camp» πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια σημείωσε πως συνολικά τα τελευταία  χρόνια έχουν αθληθεί  δωρεάν 4.500 μαθητές στο «Piraeus Sports Camp», λέγοντας πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική παροχή στους γονείς, καθώς τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά, κοινωνικοποιούνται και απολαμβάνουν τα οφέλη που προσφέρει ο αθλητισμός.   Ο κ. Μώραλης τόνισε επίσης, πως στόχος είναι να ενισχυθεί με περισσότερα αθλήματα το «Piraeus Sports Camp». Ακολούθως, ο κ. Μώραλης ανέφερε πως οι αθλητικές δράσεις διεξάγονται σε πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, όπως είναι το Θεμιστόκλειο Στάδιο, το Κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας» και το Κλειστό γήπεδο Καμινίων, σημειώνοντας πως σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι να δημιουργηθούν τα επόμενα χρόνια στην πόλη νέες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη συμβολή του Ολυμπιακού στο «Piraeus Sports Camp», ο κ. Μώραλης τόνισε, πως αυτός ο επιτυχημένος αθλητικός θεσμός δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη στήριξη του Ολυμπιακού, σημειώνοντας: «Η συμβολή του Ολυμπιακού δεν είναι καθοριστική μόνο στο «Piraeus Sports Camp». Ως Δημοτική Αρχή έχουμε μια μεγάλη αναφορά στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι μια ζωντανή ιστορία της πόλης και ο καλύτερος πρεσβευτής του Πειραιά και δείχνει πως συμπεριφέρεται μια μεγάλη ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, με ένα εξαιρετικά σημαντικό κοινωνικό έργο για τους Πειραιώτες. Είναι μεγάλη η συμβολή του διαχρονικά, περισσότερο τα τελευταία 6 χρόνια και με την παρουσία του πρώτου σε σταυρούς εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η σχέση Δημοτικής Αρχής, Ολυμπιακού και πόλης έχει πάρει μια νέα μορφή, πιο παραγωγική και σκοπός μας είναι να την ενισχύσουμε. Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα δίπλα στη Δημοτική Αρχή και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβαδίζουμε μαζί με τον Ολυμπιακό για το καλό της πόλης μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.