Ορκωμοσία 190 νέων εκπαιδευτικών μετά από 12 χρόνια στον Πειραιά

Με μία λιτή τελετή λόγω της υγειονομικής κρίσης, τελέστηκε σήμερα στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά η ορκωμοσία 190 νέων Μόνιμων εκπαιδευτικών για την κάλυψη αναγκών των σχολείων της πόλης μας από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πειραιά.

Στην ορκωμοσία παρευρέθηκαν εκτός του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κου Αλέξανδρου Νανόπουλου και των Στελεχών της Διεύθυνσης, ο Πρόεδρος, κος Χρήστος Μακρής, η  Αντιπρόεδρος Ελλάς (Ελίνα) Βερυκάκη και η Γενική Γραμματέας κα Ελπίδα Πετροπούλου από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Πειραιά όπου και βράβευσαν τους επιτυχόντες εκπαιδευτικούς.

Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κος Αλέξανδρος Νανόπουλος σε σύντομη δήλωσή του ανέφερε:

«Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για την εκπαίδευση της πόλης μας και το σχολείο μας ειδικότερα.

Έχουμε τη χαρά να παρευρεθούμε στην ορκωμοσία 190 μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών στη γενική εκπαίδευση, μετά από 12 χρόνια.

Με σεβασμό απέναντι στους εκπαιδευτικούς μας, στους μαθητές μας, στο νέο αναβαθμισμένο σχολείο που αξίζουν τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί μας έγινε πράξη η κάλυψη βασικών αναγκών των σχολείων μας σε ανθρώπινο δυναμικό, που ως σήμερα καλύπτονταν από αναπληρωτές.

Τους εύχομαι ολόψυχα να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά μας τις γνώσεις και εμπειρίες τους προκειμένου να γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία μας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.