Ονειροχώρα Του Πειραιά

Το όνειρό μας…….

Με σημαία μας την αγάπη για τα παιδιά, ενώσαμε την πολύχρονη πείρα μας στο χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης και δημιουργήσαμε την «Ονειροχώρα του Πειραιά» με στόχο να περνάμε καθημερινά ονειρεμένες στιγμές με τους μικρούς μας φίλους!

Παίζουμε δημιουργικά, ακούραστα και ανέμελα στην τεράστια παιχνιδοκατασκευή με την τεράστια τσουλήθρα, το τραμπολίνο, την περιστρεφόμενη ρόδα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και με πολλά ακόμα παιχνίδια-έκπληξη που θα ανακαλύψετε στους δύο ορόφους!! Παιχνίδι για μικρούς, αλλά και για μεγάλους!!

Σας περιμένουμε σε αυτό το όμορφο περιβάλλον για να οργανώσετε το party του παιδιού σας, να απολαύσετε ανέμελα τον υπέροχο καφέ μας, καθώς και τα άλλα εδέσματα από το φιλόξενο προσωπικό μας, με θέα τη θάλασσα της Πειραϊκής και, να χαρείτε το παιδί σας που θα παίζει ξέγνοιαστα υπό τη συνεχή προσοχή των παιδαγωγών μας!

Ήβης 14 γιατί…..τα όνειρα είναι για μικρούς και μεγάλους!!! Αφήστε τα παιδιά σας να σκάψουν ένα τούνελ από τη Γη ως το Φεγγάρι…!! Γιατί σε αυτήν την ηλικία όλα τα μπορούν!!!

Keep Dreaming στην Ονειροχώρα του Πειραιά!!!!

Σας περιμένουμε!!!

Μαρίνα και Χρυσάνθη

Πρόσωπο επαφής: Ποταμιάνου Χρυσάνθη, Φαρμακοπούλου Μαρίνα
Οδός: Ήβης 14
Τ.Κ.: 18539
Πόλη: Πειραιάς
Τηλέφωνο: 211 1113289
Τηλέφωνο 2: 6947 834548 – 6947 268310

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.