Ξεκίνησε η διανομή σε Μάσκες & Παγούρια στα σχολεία της πόλης μας από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου

Επί ποδός όπως πάντα και με το χαμόγελο προσφοράς χαραγμένο στο πρόσωπό τους κάτω από τη μάσκα τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σύσσωμη η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Πειραιά ξεκίνησε με πυρετώδεις ρυθμούς τις προετοιμασίες για την διανομή μασκών και παγουρίνο σε όλα τα σχολεία της πόλης μας πριν χτυπήσει το κουδούνι την ερχόμενη Δευτέρα.

“Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετέχετε στη διαδικασία για την κοινωνική ευαισθησία και την υπηρεσιακή ευσυνειδησία σας, καθώς και για την αγαστή συνεργασία μας, προκειμένου να διεκπεραιώσουμε τη διαδικασία εγκαίρως και ομαλά, παρ’ ότι χρειάστηκε να ενεργοποιηθούμε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αφού τα υλικά μας παραδόθηκαν μόλις σήμερα. Σκοπός μας είναι να μη μείνει κανένας μαθητής χωρίς τα απαραίτητα του αξεσουάρ”, ανέφεραν χαρακτηριστικά η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Σίσσυ Αλιγιζάκη και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κος Χρήστος Μακρής που βρίσκονται από νωρίς το πρωί στις επάλξεις.

Τους ευχαριστούμε που στέκονται πάντα ψηλά σε όλες τις δύσκολες αποστολές που τους ανατίθενται και ειδικά κάτω από τις δύσκολες αυτές συνθήκες που βιώνουμε για το καλό της μαθητικής μας κοινότητας! Να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και ενθουσιασμό σε αυτό που κάνετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.