Νέος πρόεδρος του Δ. Συμβουλίου Πειραιά ο Τάκης Αβραμίδης

Για πρώτη φορά συνεδρίασε σήμερα το νέο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά, για την εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Πειραιά, έγινε προεδρεύοντος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος στις εκλογές της 26ης Μαΐου, αναδείχθηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος, συγκεντρώνοντας συνολικά 15.816 ψήφους.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ευχήθηκε καλή θητεία σε ένα πλαίσιο συνεργασίας με στόχο την βελτίωση της εικόνας του Πειραιά και της καθημερινότητας των κατοίκων του Πειραιά.

Για την θέση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά, προτάθηκε από την παράταξη του δημάρχου Πειραιά, «Πειραιάς Νικητής», ο Τάκης Αβραμίδης.

Mετά την ψηφοφορία που ακολούθησε, ο Τάκης Αβραμίδης αναδείχθηκε Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ο Μιχάλης Αγρανιώτης Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και η Ευαγγελία Αποστόλου Δρίτσα Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, από την πλευρά του, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους, επισημαίνοντας πως οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για την πόλη του Πειραιά, τονίζοντας ακόμη πως για την βελτίωση της καθημερινότητας και των αναγκών των Πειραιωτών, είναι αναγκαίο να υπάρξουν οι αναγκαίες συγκλήσεις και συναινέσεις, μεταξύ όλων των παρατάξεων.

Ο κ. Αβραμίδης μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη αλλά και τους Δημοτικούς Συμβούλους που τον εξέλεξαν και δεσμεύτηκε ότι θα ασκήσει τα νέα του καθήκοντα μέσα σε πνεύμα δημοκρατίας και συνεργασίας προς όλες τις παρατάξεις και προς όφελος του Πειραϊκού λαού.

Βιογραφικό Αβραμίδη Παναγιώτη (Τάκη)

Ο Παναγιώτης (Τάκης) Αβραμίδης  γεννήθηκε στο Πειραιά όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα.

Είναι παντρεμένος με την Ανδριάνα Λαμπροπούλου και έχουν μια κόρη την Έλλη, δικηγόρο  και υποψηφία διδάκτορα Νομικής στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας.

Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής (Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και    Δημόσιας Διοίκησης ) του Πανεπιστημίου της Αθήνας.

Εργάστηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών

Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά από το 1994 έως σήμερα.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πειραιά.

Μέλος της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Κεντρικής  Ένωσης Δήμων  Ελλάδας.

Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά ΚΑΝΑΛΙ 1  90,4.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.