Μώραλης: Θα είμαστε πάντα κοντά σε ενέργειες που προσφέρουν χαμόγελο στα παιδιά

Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, επισκέφθηκε  ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης μαζί με την οικογένειά του.

Ο κ. Μώραλης, συνομίλησε με την  Διευθύντρια κα Αναστασία Κατσιλιέρη, με το προσωπικό του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος, καθώς και με πολίτες που επισκέφθηκαν το Bazaar και επέλεξε Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί σήμερα Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιείται κάθε χρόνο με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ιδρύματος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων πως επισκέφθηκε με μεγάλη χαρά γι΄ ακόμα μια χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία που οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε, προκειμένου να ενισχυθεί το κοινωνικό έργο του Ιδρύματος. Αναφερόμενος στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα Ίδρυμα-κόσμημα για την πόλη με σπουδαίο κοινωνικό έργο,  επισημαίνοντας πως φροντίζει  με σεμνότητα, διακριτικότητα και αγάπη τα παιδιά.  Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης σημείωσε πως: «είναι πολύ σημαντικό που βρεθήκαμε με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς-Πόλη Πρότυπο» Νίκο Βλαχάκο σε μια όμορφη κοινωνική πρωτοβουλία». Κλείνοντας ο Δήμαρχος Πειραιά ανέφερε: «Θα είμαστε πάντα κοντά σε ενέργειες  που προσφέρουν χαμόγελο στα παιδιά».

Διακρίναμε μεταξύ άλλων (παρακάτω  φωτό) εκτός τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη με την οικογένεια του, τον επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς-Πόλη Πρότυπο» κ. Νίκο Βλαχάκο, τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κο Δημήτρη Καρύδη, τον Αντιπρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κο Μιχάλη Αγρανιώτη και την Αντιπρόεδρο Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πειραιά κα. Ελλάς (Ελίνα) Βερυκάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.