Με πέντε νέα οχήματα ενισχύθηκε ο τομέας Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά

Με νέα οχήματα ενισχύθηκε ο στόλος του τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, εκσυγχρονίζοντας ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες αποκομιδής των απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Πειραιά  παρέλαβε,  παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτη Ρέππα, πέντε οχήματα, δύο σάρωθρα και τρία απορριμματοφόρα μικρού μεγέθους, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε πιο στενούς δρόμους της πόλης. Σημειώνεται, ότι το επόμενο διάστημα ο Δήμος Πειραιά θα παραλάβει κι άλλα οχήματα για την  ενίσχυση του στόλου της  Καθαριότητας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε :

«Η νέα παραλαβή  των οχημάτων συμβάλλει  στη βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη μας, καθώς  και στην ικανοποίηση των δημοτών και τη δική μας, ότι είμαστε πλέον μια καθαρή πόλη. Ωστόσο, επειδή «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», πάντα χρειάζεται προσπάθεια και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.  Στην κατεύθυνση αυτή, παραλάβαμε σήμερα πέντε νέα οχήματα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε πιο στενούς δρόμους, Πάντα θα βγαίνουν καινούργια και πιο εξοπλισμένα οχήματα, αλλά θεωρώ ότι ως Δήμος πλέον έχουμε εκσυγχρονίσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του στόλου μας και είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Επίσης οι εργαζόμενοι που έχουμε και η ικανότητα της διοίκησης και  του Αντιδημάρχου φέρνουν θετικά αποτελέσματα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.