Μήνυμα Προέδρου Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πειραιά κου Χρ. Μακρή

Ευχαριστήριο μήνυμα απηύθυνε ο Προέδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πειραιά κος Χρήστος Μακρής για την νέα χρονιά!

«Όσοι ασχολούμαστε με τη λέξη ΠΑΙΔΙ επιτελούμε Λειτούργημα.

Το Λειτούργημα σου ανοίγει δρόμους αγώνων ώστε το Ορόσημο του Λειτουργήματος που είναι το Παιδί να αναπτύξει δυνατά φτερά και να γίνει ένα υγιές και καλό άτομο.

Όλοι εμείς γονείς, δάσκαλοι και όλοι οι άνθρωποι έχουμε Ιερό Καθήκον, άοκνα να βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά με κάθε τρόπο και να τα τροφοδοτούμε με αγάπη, αλήθεια, δικαιοσύνη, αυτενέργεια, δοτικότητα.

Έτσι λοιπόν όλα τα μέλη που ανήκουμε στην Σχολική Επιτροπή Π. Ε. Δήμου Πειραιά δίνουμε άοκνα, όταν και όπου χρειάζεται τον αγώνα μας από κάθε μετερίζι για Παιδεία και ακολουθούμε το όραμα και το σχέδιο του Δημάρχου μας, Γιάννη Μώραλη, της Αντιδημάρχου Παιδείας Σίσσυ Αλιγιζάκη, καθώς και των Αντιδημάρχων που με τις αρμόδιες υπηρεσίες τους βρίσκονται δίπλα μας.

Πολλές Ευχαριστίες σε όλα τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/ σης Δ.Π., στους Εθελοντές μας, στον Γ.Γ. του Δ.Π. Βασίλη Ταταρόπουλο, σε όλα τα στελέχη της Δ/νση Παιδείας και σε όλα τα τμήματά της, στα στελέχη των Οικονομικών Υπηρεσιών, στα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών και Αρχιτεκτονικού, στα στελέχη και τους οδηγούς του Γραφείου Κίνησης Οχημάτων και της Αποθήκης καθώς επίσης στον Πρόεδρο και Δ.Σ. της Β Κοινότητας Δ. Π. Και στην Πρόεδρο και Δ. Σ. της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δ.Π.

Ο Θεός να μας έχει όλους καλά να επιτελούμε με υγεία το Θεάρεστο και Ευγενές καθήκον μας για την ασφάλεια και την υγεία, πνευματική και σωματική των Μαθητών μας και των Εκπ/κών μας»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.