Κρεοπωλείο – Ο Στέλιος

Η δικιά μας ιστορία ξεκινάει κάπου στις αρχές του 1965, όταν ο πατέρας μας, Στραβαχιλλέας Στέλιος, ανοίγει ένα από τα πρώτα κρεοπωλεία στη Καστέλλα για την εξυπηρέτηση της γύρω περιοχής. Η αγάπη για τη δουλειά του, η άριστη γνώση της ποιότητας των κρεάτων, τον βοήθησαν και εξελίχθηκε σε ένα επιτυχημένο έμπορο κρεάτων. Ταξίδευε σε όλη την Ελλάδα μαζί με μας, διαλέγοντας και αποσκοπώντας στη καλύτερη ποιότητα, προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα στον Πειραιά και Αθήνα. Η εμπειρία του, μας έδωσε το έναυσμα και ταυτόχρονα την ικανότητα να συνεχίσουμε τη πορεία αυτή.

Συσσωρεύοντας τη μακρόχρονη εμπειρία και τη γνώση ως δεύτερη γενιά κρεοπωλών και με βάση αυτά τα ιδανικά και τις αξίες του πατέρα μας, προβήκαμε στη σκέψη να συνδυάσουμε την παράδοση με τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις του καιρού μας. Δημιουργήσαμε έτσι, ένα κατάστημα λιανικής πώλησης στον Πειραιά, που συνδυάζει το παραδοσιακό κρεοπωλείο και τη διάθεση των προϊόντων μας με ένα απλό τηλεφώνημα.

Για σας που μας γνωρίζετε τόσα χρόνια, που γνωρίζετε το προφίλ μας και την ιδεολογία μας και ακόμα και την επιμονή μας στα καθαρά και υγιεινά προϊόντα, σεβόμενοι ακριβώς ποιοι είμαστε, ερχόμαστε μέσα από αυτή την πρωτοπόρα δημιουργία μας, να σας απαλλάξουμε έστω και λίγο, από το άγχος του χρόνου αγοράς και να σας προσφέρουμε άμεσα στο χώρο σας, τα προϊόντα που εσείς θα μας ζητήσετε.

Ο σύγχρονος διαμορφωμένος χώρος του καταστήματος, εξασφάλισε από τους αρμόδιους φορείς την Άδεια Εργαστηρίου επεξεργασίας κρέατος – μιας ειδικής και εξειδικευμένης άδειας – που μας παρέχουν το προνόμιο της παραγωγής αγνών παρασκευασμάτων κρέατος, αποσκοπώντας πάντα στο καλύτερο για τον πελάτη. Σας υπενθυμίζουμε ότι ειδικός τεχνολόγος τροφίμων ελέγχει σε τακτά χρονικά διαστήματα την ποιότητα, τη τήρηση των διαδικασιών επεξεργασίας, συντήρησης και διακίνησης των προϊόντων μας.

Θα χαρούμε λοιπόν να σας εξυπηρετήσουμε καλύπτοντας τις ανάγκες σας, είτε άμεσα μέσω του καταστήματος μας είτε με ένα απλό τηλεφώνημα.

 

Πρόσωπο επαφής: Στραβαχιλλέας Νίκος, Στραβαχιλλέας Μπάμπης
Οδός: Παπαναστασίου 37
Τ.Κ.: 18533
Πόλη: Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4120066
Fax: 210 4225268
Ιστοσελίδα: http://www.ostelios.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.