Κοπή πίτας Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώση Διαβήτη Πειραιώς και Νήσων (φωτό)

Με λαμπρότητα, πολύ κέφι και σε κλίμα απόλυτης ευθυμίας πραγματοποιήθηκε , στις 22/1,η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας στη μοναδική αίθουσα εκδηλώσεων «Red 1925» του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» !!!

Πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου μας κατέκλυσαν την αίθουσα με περισσή χαρά που την απογείωσαν η υπέροχη φιλοξενία με τα γευστικά εδέσματα, η υπέροχη μουσική μας παρέα που μας ταξίδεψε σε όμορφα μουσικά μονοπάτια και το όμορφο κλίμα που δημιούργησε η συνάντηση όλων μας , μετά τις συγκυρίες που βιώσαμε την τελευταία τριετία!

Την ολόλαμπρη εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του και χαιρέτισε ο Δήμαρχος της πόλης μας κος Γιάννης Μώραλης, ο οποίος αναφέρθηκε με επαινετικά λόγια στο έργο μας και μοιράστηκε μαζί μας τις ευχές του για τη νέα χρονιά!

Κοντά μας επίσης βρέθηκαν , τιμώντας μας με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υφυπουργός Ναυτιλιίας κος Κώστας Κατσαφάδος, οι βουλευτές; κα Νόνη Δούνια, κος Ιωάννης Μελάς, κος Θεόδωρος Δρίτσας, ο πρωην Βουλευτής και πρώην Πρόεδρος της Βουλής κος Τραγάκης και η πρώην , επίσης, βουλευτής Πειραιά κα Γεννιά

Χαιρετισμό επίσης στην εκδήλωση μας απηύθυναν οι Αντιδήμαρχοι: κος Δ.Καρύδης, η κα Νανά Χαρβαλάκου -Γλύκα, ο κος Αλ. Καμαράτος, ο κος Π. Ρέππας. και ο Πρόεδρος της Β΄Κοινότητας κος Αλ. Νανόπουλος.

Την εκδήλωση μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους και χαιρέτισαν οι αγαπητοί μας γιατροί: ο κος Ανδρέας Μελιδώνης/ Συντονιστής Διευθυντής Διαβητολογικού και Καρδιομεταβολικού Κέντρου του «Metropolitan Hospital»,  ο κος Αλ. Καμαράτος/ Επιστημονικός Διευθυντής του Διαβητολογικού Κέντρου του Τζανείου Νοσοκομείου και ο κος Χάρης Δημοσθενόπουλος/Διατροφολόγος – Διαιτολόγος στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών καθώς και ο Πόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, κος Μ.Αγρανιώτης.

Μαζί μας ακόμα βρέθηκαν πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι και μεταξύ των οποίων ο κος Χρήστος Μακρής, ο κος Σπύρος Σπυρίδων και ο κος Χατζηπέρος, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και Σωματείων της πόλης μας ..

Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση, που την απολαύσαμε και τη χαρήκαμε πραγματικά!!!

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τον κο Βαγγέλη Μαρινάκη για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας και για την προσφορά των εδεσμάτων, τον Δήμαρχο μας, τον κο Γιάννη Μώραλη για την παρουσία και την θετική συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης καθώς και τον κο Σπύρο Παππά, υπεύθυνο της αίθουσας, για την υπέροχη φιλοξενία !Ευχαριστούμε, επίσης,από καρδιάς όλους τους εκλεκτούς μας καλεσμένους, την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων και ιδιαίτερα τους αγαπητούς μας γιατρούς και τα αγαπητά μας μέλη για τη δυναμική τους παρουσία!!! Καλή χρονιά σε όλους μας!!! Με υγεία να βρεθούμε και στις επόμενες δραστηριότητες μας!!!

Η Πρόεδρος

Γκόλφω Γεμιστού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.