Κολυμπάμε για τη ζωή -Σκυταλοδρομία αγάπης «Βασίλης Τοκάκης»

 Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Α. Γαρύφαλλος»

Ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας διοργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά σκυταλοδρομία κολύμβησης με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.

Η εφετινή διοργάνωση αποτελεί ορόσημο, καθώς από εφέτος θα φέρει το όνομα του ανθρώπου που την οραματίστηκε και την έκανε πράξη, του Βασίλη Τοκάκη, συμβούλου επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Η σκυταλοδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος», στα Βοτσαλάκια από τις 10:00 και η  συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής στο site του Ο.Π.Α.Ν. www.opanpireas.gr, στον εξής σύνδεσμο:  https://bit.ly/3LcHJfi

Πρεσβευτές της σκυταλοδρομίας αγάπης είναι ο Γιάννης Φουντούλης, ασημένιος Ολυμπιονίκης και αθλητής πόλο του Ολυμπιακού και ο Τάσος Βαλλιανάτος, παίκτης πόλο του Εθνικού Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να  συνεισφέρουν με όποιο ποσό επιθυμούν, στο έργο του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.

Video για τη διοργάνωση: https://bit.ly/3d6SLG6

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Χαίρομαι που η ξεχωριστή αυτή σκυταλοδρομία κολύμβησης, η οποία ήταν μια πρωτοβουλία του συμβούλου μου Βασίλη Τοκάκη, που έφυγε πρόωρα στα 44 του χρόνια, έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός. Στόχος μας με αυτή τη σημαντική δράση κοινωνικού σκοπού είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση της κοινής γνώμης πάνω σε μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με τον καρκίνο, μια ασθένεια που μας αφορά όλους και δεν κάνει διακρίσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ,  ένα ιστορικό σωματείο της πόλης μας, με αξιοσημείωτη δράση και προσφορά, το οποίο στηρίζει αδιάλειπτα τους ασθενείς με καρκίνο, αλλά και τους οικείους τους. Καλώ όλο τον κόσμο  να δηλώσει συμμετοχή, να έρθει στο δημοτικό μας κολυμβητήριο και να κολυμπήσει όσα μέτρα επιθυμεί, έτσι ώστε όλοι μαζί να φτιάξουμε μια μεγάλη αλυσίδα αγάπης και προσφοράς στον Πειραιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.