Επιλογές Καταχώρησης

Οι βασικοί τρόποι προβολής είναι οι ακόλουθοι:

1) Καταχώρηση και παρουσίαση επιχειρήσεων

Ο αριθμός των επιχειρήσεων που προβάλλονται στο www.zostonpirea.gr είναι περιορισμένος. Οι επιχειρήσεις επιλέγονται με βάση ποιοτικά κριτήρια, αλλά και τη σχέση τιμής και προσφερόμενου προϊόντος (value for money). Το www.zostonpirea.grδιαπιστώνει από κοντά τις προσφερόμενες υπηρεσίες κάθε επιχείρησης που επιθυμεί να προβληθεί μέσα από τις υπηρεσίες του και τις προβάλλει, πιστοποιώντας, με τον τρόπο αυτό, την ποιότητά τους και το ότι αξίζει κάποιος να το επισκεφθεί.

Οι επιλεγμένες επιχειρήσεις προβάλλονται στο www.zostonpirea.gr με ολοκληρωμένες παρουσιάσεις των υπηρεσιών και των προϊόντων τους.

2) Banners-Διαφημιστική καταχώρηση

Υπάρχει η δυνατότητα για προβολή των επιχειρήσεων με banners (διαφημιστικές καταχωρήσεις) σε κάθε σελίδα του www.zostonpirea.gr ή στο newsletter (ενημερωτικό δελτίο) ανάλογα με τη συμφωνία μεταξύ του διαφημιζόμενου και του www.zostonpirea.gr. Τα banners μπορούν να εναλλάσσονται (impressions) ή να είναι μόνιμα.

  • Η χρέωση γίνεται με βάση την περίοδο καταχώρησης της διαφήμισης.
  • Για πολλαπλές διαφημίσεις (σε διαφορετικές σελίδες), υπάρχουν εκπτώσεις κατόπιν συμφωνίας.
  • Τα αρχεία των διαφημίσεων πρέπει να στέλνονται έτοιμα από τον πελάτη, διαφορετικά επιβαρύνονται με το κόστος κατασκευής τους.

Με γρήγορο και οικονομικό τρόπο η διαφημιστική σας προβολή θα έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση με συγκεκριμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα. Τα στοιχεία αυτά είναι στη διάθεσή σας, επιτρέποντάς σας να αξιολογείτε και να διαμορφώνετε ανάλογα την πολιτική σας.

3) Διαγωνισμός-Κλήρωση

Κληρώστε δωροεπιταγές ή συγκεκριμένα δώρα και διοργανώστε διαγωνισμούς μέσω του www.zostonpirea.gr. για να προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας .

4) Χορηγία-Sponsoring

Οι χορηγοί έχουν τη δυνατότητα εξατομικευμένης προβολής ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της διαφημιστικής τους εκστρατείας.

Για να ενημερωθείτε για τα διαφημιστικά μας πακέτα και τις τιμές κάθε διαφημιστικής καταχώρησης και θέσης, επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο info@zostonpirea.gr ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας εδώ!