Καθαρισμός & εξωραϊσμός της πλατείας στη συμβολή των οδών Κορυτσάς & Κωπαϊδος στην Παλαιά Κοκκινιά

Συνεχίζοντας τις συντονισμένες παρεμβάσεις καθαριότητας,  ο Δήμος Πειραιά πραγματοποίησε επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού στην πλατεία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κορυτσάς και Κωπαΐδος  στην Παλαιά Κοκκινιά.

Συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Πειραιά  με σάρωθρα και πλυστικά μηχανήματα πραγματοποίησαν  εργασίες καθαρισμού,  έπλυναν την πλατεία και τους δρόμους περιμετρικά, έβαψαν παγκάκια και πεζοδρόμια.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε πως η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη μας, υλοποιώντας εργασίες καθαρισμού σε σημεία που χρήζουν παρέμβασης, προκειμένου να είναι όμορφες και καλαίσθητες οι γειτονιές του Πειραιά. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε στη συνέχεια, πως με αυτές τις στοχευμένες δράσεις  ο Πειραιάς είναι πλέον μια πιο καθαρή πόλη, υπογραμμίζοντας πως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. «Θα συνεχίσουμε με σχεδιασμό και επιμονή σε αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου η πόλη μας να είναι ακόμα πιο καθαρή», επεσήμανε ο κ. Μώραλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.