Καθαρισμός & Εξωραϊσμός της Πλατείας Καραϊσκάκη

Ο Δήμος Πειραιά πραγματοποίησε σήμερα επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού στην πλατεία Καραϊσκάκη, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης, δίπλα στο λιμάνι.

Τα συνεργεία της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά  προχώρησαν σε  εργασίες καθαρισμού του περιβάλλοντα χώρου της πλατείας και έβαψαν τα παρτέρια και τους φανοστάτες. Επίσης Δημοτικοί Αστυνομικοί απομάκρυναν άτομα που είχαν καταλάβει παρανόμως σημεία της πλατείας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων, πως οι εργασίες καθαρισμού που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Καραϊσκάκη, εντάσσονται στο πλαίσιο των  παρεμβάσεων σε σημεία που επιβαρύνονται από τη λειτουργία του λιμανιού. Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως οι επιχειρήσεις καθαρισμού θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς, καθώς όπως ανέφερε προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι να αλλάξει προς το καλύτερο κάθε γειτονιά του Πειραιά. Κλείνοντας, ο κ. Μώραλης ανέφερε: «Καθημερινά συνομιλούμε με δημότες, καταγράφουμε αιτήματα και προσπαθούμε να κάνουμε τις γειτονιές σε όλες τις Δημοτικές μας Κοινότητες πιο όμορφες και καθαρές. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.