Κάλεσμα Εμπορικού Συλλόγου στις επιχειρήσεις της πόλης μας για Εκπτωτικά Κουπόνια

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς σε μια προσπάθεια ανατροπής του αρνητικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί στην αγορά και προκειμένου να μεταδώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή, προτίθεται σε συνεργασία με το κατάστημα STABATOS,  να τυπώσει και να διανείμει εκπτωτικά κουπόνια των καταστημάτων στους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, από το POP-UP VAN, ένα καινοτόμο Project  που μας διαθέτει δωρεάν ο ς κ. Γ. Καλλαρύτης και θα είναι σταθμευμένο Σωτήρος και Ανδρούτσου, θα διατίθενται υπό των ήχων μουσικής κουπόνια των καταστημάτων στους καταναλωτές με προσφορές  από 10-30%, με σκοπό την προβολή και στήριξη της αγοράς της πόλης μας.

Η ενέργεια δεν έχει κανένα απολύτως κόστος για το κατάστημα που θα συμμετάσχει, αφού την εκτύπωση των κουπονιών θα αναλάβει η επιχείρηση STABATOS.

Εσείς απλά θα δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, με τα πλήρη στοιχεία του καταστήματός σας και το ποσοστό της προσφοράς σας, έως την Παρασκευή 15/5  (e mail: espireas@otenet.gr, φαξ 210 4138486) .

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην προσπάθεια – κάλεσμα των καταναλωτών, για να δώσουμε όλοι μαζί ξανά ζωντάνια στην αγορά μας και να την κάνουμε ελκυστικό σημείο αναφοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.