Κάδοι ανακύκλωσης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Πειραιά

Κάδους ανακύκλωσης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ο.Π.Α.Ν. τοποθέτησε ο Δήμος Πειραιά, επεκτείνοντας το δίκτυο ανακύκλωσης στην πόλη. Σημειώνεται, ότι ήδη έχουν τοποθετηθεί ανάλογοι κάδοι για χαρτί, πλαστικό και αλουμίνιο σε όλες τις σχολικές μονάδες του Πειραιά, καθώς και στα δημοτικά κτήρια.

Η αρχή έγινε σήμερα στο δημοτικό κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στα Βοτσαλάκια,  στα κλειστά γυμναστήρια «Π. Σαλπέας»  και Καμινίων, καθώς και στο Θεμιστόκλειο Στάδιο, ενώ το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν κάδοι στο σύνολο των αθλητικών  εγκαταστάσεων του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι τους κάδους ανακύκλωσης προσέφερε στον Δήμο Πειραιά η Περιφέρεια Αττικής.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Μετά την τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης σε όλα τα σχολεία της πόλης, καθώς και στα δημοτικά μας κτήρια, επεκτείνουμε το δίκτυο ανακύκλωσης στον Πειραιά, αυτή τη φορά στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις. Ως Δημοτική Αρχή υλοποιούμε μια σειρά δράσεων για την προώθηση της ανακύκλωσης στον Πειραιά, όπως είναι το πρόγραμμα «Κάνθαρος», καθώς και άλλες πρωτοβουλίες, προκειμένου να γίνει η ανακύκλωση μέρος της καθημερινότητας των Πειραιωτών. Πιστεύω πως η συμμετοχή των πολιτών στα προγράμματα ανακύκλωσης είναι καταλυτική, ώστε τα επόμενα χρόνια ο Πειραιάς να γίνει μια πόλη πιο φιλική προς το περιβάλλον, με ένα σύγχρονο και κυρίως αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.