Ιδανική επιλογή για την Προεδρία της ΔΕΕΠ Β’ Πειραιά ο Βασίλης Αδαμόπουλος

Κατάθεση υποψηφιότητας για την θέση του Προέδρου της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Β’ Πειραιά από τον Βασίλη Αδαμόπουλο.

Ο Βασίλης είναι γνωστός για τους πολυετείς αγώνες και την κομματική δράση του σε όλη την περιφέρεια του Πειραιά και είναι, σύζυγος και συνεργάτης της Περιφερειακής Συμβούλου Ευγενίας Μπαρμπαγιάννη και η υποψηφιότητά του προσδίδει νέα δυναμική στο ψηφοδέλτιο της ΔΕΕΠ Β’ Πειραιά.

Δηλώνει αποφασισμένος να υλοποιήσει το όραμα του «να γίνει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πρώτη δύναμη στην Β’ Πειραιά». Στόχος του είναι να εργαστεί σκληρά μαζί με όλα τα στελέχη της παράταξης, ώστε να αυξηθούν σημαντικά τα ποσοστά της ΝΔ στην δύσκολη εκλογική περιφέρεια.

Όπως φαίνεται, έχει την δύναμη και τα προσόντα να το επιτύχει!

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία καθώς πρόσωπα με ήθος, τεχνογνωσία, αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής έχει ανάγκη ο τόπος μας!!!

Εν συντομία το πλούσιο Βιογραφικό του και κάποιες από τις δράσεις του!!!

Α. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Είναι σύζυγος της πολιτεύτριας B’ Πειραιά και Περιφερειακής Συμβούλου Αττικής, Ευγενίας Μπαρμπαγιάννη. Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), και έκανε μεταπτυχιακά σε Λογιστική και Χρηματοδότηση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), και σε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Strathclyde της Γλασκώβης από όπου απέκτησα τον τίτλο ΜΒΑ. Επίσης έχει σπουδάσει Διοίκηση Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος των μεταπτυχιακών τίτλων FLMI Master και ACS της LOMA των ΗΠΑ. Έχει ολοκληρώσει το κύκλο σπουδών του Χρηματιστηρίου Παραγώγων Αθηνών και έχει τον τίτλο του Πιστοποιημένου Ειδικού Διαπραγματευτή Παραγώγων. Επίσης έχει παρακολουθήσει προγράμματα ανώτερης τραπεζικής του Πανεπιστημίου Berkeley και Ηλεκτρονικού Εμπορίου από το μεταπτυχιακό τμήμα της ΑΣΟΕΕ. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Έχει εργαστεί επί 24 έτη σε διευθυντικές θέσεις στις πολυεθνικές εταιρείες CIGNA, Commercial Union και Όμιλο ΑΣΠΙΣ. Έχει εκπονήσει σειρά επιστημονικών μελετών και ερευνών, με πλούσια αρθρογραφία στον ελληνικό και ξένο τύπο. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, της Life Office Management Association, του Ινστιτούτου Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IASB) και της Financial Engineers Association (ΗΠΑ). Από το 2010 διευθύνει το ΙΕΚ DATA TYPE και από το 2020 είναι μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών ΙΕΚ (ΠΕΙΙΕΚ).

Β. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

• Μέλος της ΟΝΝΕΔ Πλ. Βικτωρίας από το 1982

• Αρχηγός της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (Υπεύθυνος σχολής ΑΣΟΕΕ) 1983-1987.

• Μέλος του Ιδεολογικού τμήματος της ΟΝΝΕΔ 1985-1987

• Μέλος του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επιμόρφωσης (ΚΠΕΕ) του πρώτου φιλελεύθερου think tank στην Ελλάδα 1984-1987

• Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) και μέλος της Επιτροπής για την εφαρμογή του Solvency II (2006-2009)

• Υποψήφιος για το Δ.Σ. του ΕΒΕΑ το 2006 με τον συνδυασμό «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» του Κωνσταντίνου Μίχαλου (Α΄ επιλαχών)

• Από το 2004 έως και το 2019 οριζόμουν επόπτης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Β’ Πειραιά σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

• Μέλος της διευρυμένης ΔΕΕΠ Β’ Πειραιά, Θεματικός υπεύθυνος Αθλητισμού, Διασύνδεσης με Περιφέρεια και Social Media της ΔΕΕΠ Β’ Πειραιά από το 2019 έως σήμερα

• Μέλος του Τομέα Αθλητισμού της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και μέλος της ομάδας εργασίας «Τεχνολογία και Επιστήμη στον Αθλητισμό» από το 2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.