«Η ΟΜΟΝΟΙΑ» 140 χρόνια ζωής, δράσης & συμμετοχής σε μικρούς και μεγάλους αγώνες

Η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» έκοψε σε μία ξεχωριστή επετειακή εκδήλωση την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας!

Ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους της πόλης μας συμπληρώνει φέτος 140 χρόνια λειτουργίας!

Στην αρχή της εκδήλωσης, η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά τίμησε Πειραϊκά Μέσα Ενημέρωσης, για την προσφορά τους στα Κρητικά δρώμενα στην πόλη.

Τιμήθηκαν:

  • η ημερήσια εφημερίδα «Κοινωνική» του εκδότη-διευθυντή  κ. Απόστολου Καραμπερόπουλου
  • το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα- 90,4 FM»
  • και η εβδομαδιαία εφημερίδα ¨Φωνή των Πειραιωτών» του κου. Ιωάννη Κανατσέλη

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά  «Η Ομόνοια» κ. Θεόδωρος Τσόντος, στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων, τόνισε  :  «Σήμερα είναι ημέρα χαράς, ημέρα ευχών, ημέρα που σμίγουμε με συμπατριώτες και αγαπημένους φίλους. Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς, υγεία, ευημερία σε σας και στις οικογένειές σας και μία ευτυχισμένη και δημιουργική νέα χρονιά. «Η Ομόνοια»  φέτος κλείνει 140 χρόνια ζωής, δράσης και συμμετοχής σε μικρούς και μεγάλους αγώνες. 140 χρόνια διάδοσης  στις παραδόσεις του τόπου μας και εμείς οι Κρητικοί του Πειραιά σκοπεύουμε να τιμήσουμε αυτό το γεγονός με τον σεβασμό και τη λαμπρότητα που αξίζει. Ο εορτασμός αρχίζει από σήμερα, εδώ από το σπίτι μας.»

Εκτός των πολιτικών αρχών του Πειραιά, πολιτιστικών συλλόγων από κάθε γωνιά της χώρα μας και πλήθος φίλων της Ομόνοιας, στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκε, όπως πάντα και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Ο κ. Μώραλης, στον χαιρετισμό του δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά παρευρεθήκαμε σήμερα στην κοπή της πίτας της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», η οποία συμπληρώνει φέτος  140 χρόνια λειτουργίας.  Είναι ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους της πόλης, μεταφέρει τις παραδόσεις της Κρήτης που όλοι αγαπάμε και παράλληλα συμβάλλει στα κοινά της πόλης με ποικίλες δραστηριότητες. Με τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Τσόντο μας συνδέει μία σχέση εκτίμησης και σεβασμού. Εύχομαι να υλοποιήσουν ακόμη περισσότερες δράσεις και να είναι πάντα κοντά στη Δημοτική Αρχή».

Δεν έλειψε -όπως σε κάθε εκδήλωση- χορός, τραγούδι και πλούσιο μπουφέ με κρητικά εδέσματα!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.