«Η μαγεία της Συμφωνικής Ορχήστρας» στο Δημοτικό Θέατρο

Το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί κάτω από την φιλόξενη στέγη του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, διοργανώνει μια συναυλία αφιερωμένη στη συμφωνική μουσική.

Στις 11 Ιανουαρίου 2020 στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου η Camerata Junior – Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής, υπό την επίβλεψη και διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Χαλιάσα, και η Νεανική Ορχήστρα Εγχόρδων του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά, υπό την διεύθυνση της καθηγήτριας Σταυρούλας Μέντη, θα μας ταξιδέψουν στην μαγεία του ορχηστρικού ήχου μέσα από αντιπροσωπευτικά έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Σολίστ στο πιάνο θα είναι ο απόφοιτος της σχολής πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Πειραιά Αλέξανδρος Μπενετάτος, ο οποίος θα ερμηνεύσει το Κονσέρτο για Πιάνο και Ορχήστρα αρ. 11 σε Ρε Μείζονα του Franz Joseph Haydn.

Η Camerata Junior – Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής ιδρύθηκε το 2010 στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, με στόχο την καλλιέργεια των μουσικών ικανοτήτων των σπουδαστών, την ανάπτυξη του πνεύματος συνεργασίας και τη διαπαιδαγώγησή τους σε μια πειθαρχία ομαδικής μουσικής δράσης. Διευθυντής είναι ο Νίκος Χαλιάσας.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Βασίλης Μαστοράκης και Στέλιος Γκόλγκαρης

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά | Φουαγιέ 1ου ορόφου

11 Ιανουαρίου 2020 | 12.30 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 12.10 μ.μ.)

Ελεύθερη είσοδος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.