Η λέσχη ΟΡ.Κ.Α. διοργανώνει στις 12 Φεβρουαρίου την 13η συνάντηση Γαλλικών οχημάτων στο Πασαλιμάνι

Η λέσχη ΟΡ.Κ.Α. με την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά διοργανώνει την Κυριακή στις 12 Φεβρουαρίου την 13η συνάντηση Γαλλικών οχημάτων. Από τις 10 το πρωί.

Αυτή τη φορά εκτός από τον Γαλλικό πυρήνα της εκδήλωσης θα δώσουν το παρών όλα τα κλασσικά οχήματα. Η εκδήλωση θα γίνει στο κεντρικότερο σημείο του Πειραιά, στο Πασαλιμάνι.

Η είσοδος των οχημάτων θα γίνει από την Ακτή Μουτσοπούλου απέναντι από το Ρολόι.

Μία εξαιρετική ιδέα για να περάσετε μια Κυριακή δίπλα στη θάλασσα παρέα με τα οχήματα σας.
Τηλέφωνα για συμμετοχές και πληροφορίες Τσοκανής Τιμολέων : 6986987770- Καϊματζόγλου Νίκος : 6936090130 – Ντάγκαλος Χρήστος :6975854056.

ΣΧΕΤΙΚA ΜΕ ΕΜAΣ

Η ΟΡΚΑ (Οργάνωση Εκδηλώσεων Κλασσικού  Αυτοκινήτου) δημιουργήθηκε το 1998 από μια ομάδα φίλων που φιλοδοξούσαν να προσφέρουν στους απανταχού λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου εξορμήσεις, άλλοτε με τη μορφή της  εκδρομής, άλλοτε με τον μανδύα του αγώνα.

Δίνεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή των διαδρομών από άποψη φυσικής ομορφιάς αλλά και οδηγικής ικανότητας, με αψεγάδιαστο σύστημα εξαγωγής αγώνων και κάτι μοναδικό από την αρχή μέχρι & σήμερα, με δυνατές εξόδους από τα Ελληνικά σύνορα. Κάτι που συνεχίζεται ακόμη. Μόνο που τώρα η ομάδα φίλων έχει μεταμορφωθεί σε σωματείο 140 ατόμων, όλων ιδιοκτητών και όχι απλά φίλων του κλασσικού αυτοκινήτου.

Η Λέσχη μας είναι ανοιχτή κάθε Δευτέρα 17.00-23.00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.