«Η θάλασσα που μας ενώνει» στην Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολής στο Φανάρι

Σε  ζεστό  κλίμα μέσα στην επίσημη αίθουσα  τελετών της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής στο Φανάρι  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα «Η θάλασσα που μας ενώνει> απο τη Daskalakis congress &  trv  την Παρασκευή 17/3.

Ιδιοκτήτες  και Managers  ομίλων από 4 χώρες  αντήλλαξαν απόψεις στον Ιστορικό μας χώρο και μπροστά στο Βόσπορο.

Τις  πρώτες ερωτήσεις  για διαχείρηση  κρίσης στη ναυτιλία  δέχθηκε  από το δημοσιογράφο  κ.Θεοδωρόπουλο των Ναυτικών Χρονικών  ο Επ. Αρχηγός Στόλου κ.Καραγεώργης  εκπροσοπώντας τη Diaplous Maritime.

Ακολούθησε ο Ceo  Ermes Harisiadis  κ.Χαρισιάδης  που ενημέρωσε στο κομμάτι των εφοδιασμών και συμπλήρωσε ο κ.Ζυμαρίδης  co-owner της Hermes Bosphorus -έδρα Τουρκία.

Σε θέματα κίνησης  ενασχόλησης και ανανέωσης  ομίλων ρυμουλκών και ναυαγοσωστικών αναφέρθηκε η κ.Ανγκούρα νομική σύμβουλος Ομίλου Ζούρου.

Περί πρακτορευσεων , συνεργασιων  με τη χώρα μας  και περιορισμών λόγω πολέμου και κρίσης μίλησε ο ιδιοκτήτης της Flag Ship  με έδρα τη Σμύρνη κ.Αrmago  και τον ακολούθησε ο κ. εοδοσίου ιδιοκτήτης της Med  Waves με έδρα Αθήνα και Κων/πολη.

Απο την Αμερικανική  Med solutions international  με έδρα τη Νεα Υόρκη  τοποθετήθηκε η Managing  director k.Andria επιδημιολόγος  για ιατρικά περιστατικά στα πλοία.

Ο  καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Γρηγοράκης αναφέρθηκε στη διατροφή ναυτιλομένων.

Υποστηρικτές  της ως ανωτέρω εκδήλωσης  ειναι ο  Ομιλος  Ζούρου, η Diaplous Maritime, η VShips,η  Ηermes Harisiadis, η Εtanap  S.A., η Flag ship. ,η  MDM. ο  Psepe.

Χαιρετισμους  έστειλαν ο  Υφυπουργός Ναυτιλίας κ.Κατσαφάδος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού-Αθλητισμού κ.Αυγενάκης, ο Πρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου κ.Πατέρας, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ.Πατούλης,  ο Πρόεδρος  Παν.Συνδέσμου Εφοδιαστών πλοίων κ.Μαυρίκος , Εκπρόσωπος Οικουμενικού Πατριαρχείου κ.Ζωτος και άλλοι.

Μετά το πέρας  των συζητήσεων η κ.Δασκαλάκη  προσέφερε στον διευθυντή της Μεγάλης του Γένους Σχολής  οικονομική  δωρεά  για τα Ελληνόπουλα που φοιτούν εκεί.

Ακολούθησε δείπνο στο Galata Port  ενώ η συνάντηση στην Πόλη θα επαναληφθεί  και τον επόμενο Μάρτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.