Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά ως σημαντικός δρων στο ευρωπαϊκό έργο BeSecure-FeelSecure

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά στις 7 και 9 Οκτωβρίου συμμετείχε στο έργο BeSecure-FeelSecure πραγματοποιώντας δύο εισηγήσεις στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που έλαβε χώρα από 5 έως 9 Οκτωβρίου με τη μορφή τηλεδιάσκεψης. Το θέμα των εισηγήσεων ήταν : «Ο Αστυνομικός της Γειτονιάς και ο ρόλος της αστυνομίας στη πρόληψη της εγκληματικότητας σε τοπικό επίπεδο». Τις εισηγήσεις τις πραγματοποίησαν από κοινού η Υπαστυνόμος Α’ ΚΑΠΑΤΟΥ Δανάη ως εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και ο Αρχιφύλακας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΊΟΥ Νικόλαος ως εκπρόσωπος του Θεσμού του Αστυνομικού της Γειτονιάς.

Το BeSecure-FeelSecure είναι ένα από τα τρία έργα που χρηματοδοτείται από το European Regional Development Fund στο πλαίσιο της 4ης προκήρυξης του Urban Innovative Actions με θέμα Αστεακή Ασφάλεια (Urban Security).

Φορέας υποδοχής είναι ο Δήμος Πειραιά και συνεργαζόμενα ιδρύματα: η Singular Logic, το Εργαστήριο Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, το κέντρο ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιά, το European Forum for Urban Security (Efus), η SPACE Hellas και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.