Ημερίδα: Νεότερες προσεγγίσεις στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,

Έχουμε την ιδιαίτερη τιμή, να σας προσκαλέσουμε στην Ημερίδα, που διοργανώνει υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ, η Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, στον ιστορικό χώρο του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδας, το Σάββατο 7 Μαΐου 2022.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν αφορούν στις «Νεότερες προσεγγίσεις στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση» και θα υπάρξουν πρωτοποριακές εισηγήσεις σε αμφιλεγόμενα ζητήματα από έγκριτους επιστήμονες ιατρούς-γυναικολόγους, εμβρυολόγους, νομικούς, ιερείς, ψυχιάτρους και ψυχολόγους που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Στην διάρκεια αυτής της ημερίδας θα λάβετε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με καινοτόμα και σύγχρονα συστήματα διαχείρισης ασθενών, πρακτικές διαδικασίες στην Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και θα ενημερωθείτε με αποτελεσματικό τρόπο για την επιστημονική, ηθική, νομική και ψυχολογική αντιμετώπιση των ζευγαριών που προσπαθούν να δημιουργήσουν οικογένεια.

Ευχαριστούμε θερμά τους εξαιρετικούς εισηγητές που συμμετέχουν στην Ημερίδα και θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις μας με τρόπο δομημένο και επιστημονικά τεκμηριωμένο.
Μετά την ολοκλήρωση της Ημερίδας θα ακολουθήσει τιμητική επίσκεψη και ξενάγηση στο Πλωτό Ναυτικό Μουσείο, Θωρηκτό «Γεώργιος Αβέρωφ» για να βιώσετε την ένδοξη πορεία του, που τιμά το Πολεμικό Ναυτικό και την Ελλάδα μας.

Ευελπιστούμε με ιδιαίτερη χαρά στην ενεργή δια ζώσης και διαδικτυακή συμμετοχή σας.

Πλοίαρχος (ΥΙ) Ν. Πετρογιάννης ΠΝ
Διευθυντής και Επιστημονικά Υπεύθυνος ΜΙΥΑ/ΝΝΑ

Περισσότερες πληροφορίες – Εγγραφές ΕΔΩ:

*ΝΑΥΤΙΚΟΝ ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ*
ΑΚΤΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ
185 37 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ: 2104516264, 4516822, FAX: 2104512277
E-mail: info@hmmuseum.grhellenicmaritimemuseum@gmail.com
www.hmmuseum.gr
https://www.facebook.com/NautikoMouseioTisEllados
https://www.instagram.com/hellenicmaritimemuseum/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.