Ευγενία Μπαρμπαγιάννη: Ψήφισμα από το Περιφερειακό Συμβούλιο για την καταδίκη της βίας

Τετάρτη 18/11/2020.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής υπερψήφισε το προτεινόμενο από την Περιφερειακή Αρχή ψήφισμα, που αφορά την καταδίκη της βίας.

Η άσκηση οποιασδήποτε μορφής βίας , ως μέσο πολιτικής έκφρασης και επιδίωξης πολιτικών στόχων , είναι καταδικαστέο από οποιονδήποτε και αν προέρχεται και προς τον οποιοδήποτε και αν απευθύνεται .

Η βία προσβάλλει όχι μόνο τις αρχές της δημοκρατίας, αλλά και τον πολιτισμό. Η καταδίκη των μελών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ άλλων και για άσκηση βίας , η διαπόμπευση του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου από ακροαριστερους και οι δολοφονικές επιθέσεις σε Αυστρία και Γαλλία από εξτρεμιστικά ισλαμικά στοιχεία, αποδεικνύουν ότι η βία έχει πολλά χρώματα και αποτελεί κίνδυνο για την ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Γι’ αυτόν τον λόγο, πρέπει να μας βρίσκει όλους ενωμένους και αντίθετους, όχι μόνο με λόγια , αλλά κυρίως με πράξεις .

Αξίζει να αναφερθεί ,ότι πλην της παράταξης του Θάνου Τζήμερου και των ανεξάρτητων περιφερειακών συμβούλων, όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν το ψήφισαν. Είναι εκείνοι που στήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας αψηφώντας τις απαγορεύσεις της Πολιτείας και τον κίνδυνο του covid , γιατί είναι πιο δημοκράτες από όλους εμάς τους νομοταγείς πολίτες, που πάνω από όλα , σεβόμαστε την υγεία και τη ζωή των συνανθρώπων μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *