Ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου

Από την κοπή της πίτας και την αποκριάτικη συνεστίαση του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου στο Salty Bar Restautant στο Μικρολίμανο!

Παρόντες ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, οι Αντιδήμαρχοι Νανά Γλύκα -Χαρβαλάκου, Αλεξάνδρα Τουμαζάτου, Δημήτρης Καρύδης και Τάσος Μαρκαριάν, οι Βουλευτές Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Μελάς και Θοδωρής Δρίτσας, ο Πρόεδρος της Β κοινότητας Αλέξανδρος Νανοπουλος, η κοινοτική σύμβουλος της Γ’ κοινότητας Ειρήνη Λογοθέτη, η Πρόεδρος Γυναικών της ΝΟΔΕ Μαρία Γκουτζαμάνη, η πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Βασιλική Βλαχαντώνη, ο τέως βουλευτής Παναγιώτης Μελάς και η παρέα του πιστός φίλος του συνδέσμου, η Κατερίνα Σπυρίδωνα σύζυγος του Σπύρου Σπυρίδωνα ΔΣ ΕΤΕΑΑ, από το Σύνδεσμο γυναικών Κρήτης και νήσων Αιγαίου η Μαίρη Κυδωνάκη, ο τέως κοινοτικός σύμβουλος Μάριος Δαμιανίδης, από τον Πειραϊκό Σύνδεσμο ο κος Γιώργος Δρούζας, από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό σύλλογο Νέου Φαλήρου ο Πρόεδρος Μιχάλης Γκιών και μέλη του ΔΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Παλαιών προσκόπων Τριαντάφυλλος Σκληβανιώτης, ο Κωνσταντίνος Τσίογκας από το επιμελητήριο εκπρόσωποι του Α και Β συστήματος Ναυτοπροσκόπων, εκπρόσωποι του τύπου και του καναλιού Ένα όπως και φίλοι και μέλη του Συνδέσμου!

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι ο Σύνδεσμος Νέου Φαλήρου είναι ένας ιδιαίτερα δραστήριος Σύλλογος, λέγοντας πως έχει μια καλή συνεργασία με την Πρόεδρο κα Λαγκαδιανού. Σημείωσε, ότι η πόλη  έχει ανάγκη από Συλλόγους που παράγουν έργο, προάγουν τον πολιτισμό και αγωνίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος. Υπογράμμισε τέλος, πως η συνεργασία Δήμου Πειραιά και  Συνδέσμου Νέου Φαλήρου θα συνεχιστεί και θα γίνει ακόμα  πιο παραγωγική.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου κα Αργυρώ Λαγκαδιανού – Κανιούρα, δήλωσε ότι ο Σύνδεσμος Νέου Φαλήρου έχει στόχο να αναδείξει την αρχιτεκτονική, ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του Νέου Φαλήρου και να τη μεταδώσει στα νέα παιδιά. Επεσήμανε, ότι με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη υπάρχει στενή συνεργασία  και τον ευχαρίστησε γι΄ αυτό, λέγοντας πως  είναι από τους λίγους Δημάρχους που ασχολούνται τόσο πολύ με τα θέματα που απασχολούν το Νέο Φάληρο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.