Ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Κομιτάτων Κεφαλληνίας

Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα παρουσία πολλών φίλων και σύσσωμου του ΔΣ, ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Κομιτάτων Κεφαλληνίας, έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Αφροδίτη Ζαμπέλη, ευχήθηκε σε όλους ένα δημιουργικό και ειρηνικό 2020 γεμάτο με πράξεις αλληλεγγύης και πολλές πολιτιστικές δράσεις.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών τραγουδιών από την μπάντα του Συλλόγου η οποία μάγεψε τους παρευρισκόμενους με τα ακούσματά της, καταχειροκροτήθηκε, με αποτέλεσμα, να γίνουν μία παρέα και να τραγουδούν, δημιουργώντας μία μαγευτική χορωδία.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ με τα παραδοσιακά εδέσματα που προσφέρθηκαν από το σύλλογο.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, η Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού της Περιφέρειας Αττικής κα Ευγενία Μπαρμπαγιάνη, o Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ληξιαρχείου & Δημοτικής Κατάστασης και των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών κος Αλέξανδρος Καμαράτος, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πρασίνου & Περιβάλλοντος κα Αντωνία Καρακατσάνη, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Συγκοινωνίας του Δήμου Πειραιά κα Αλέκα Τουμαζάτου, η Πολιτευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων και Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Ελλάς (Ελίνα) Βερυκάκη, ο Σύμβουλος Δημάρχου Πειραιά για θέματα παιδείας κος Μάκης Αγγελετάκης, οι υποψήφιες Δημοτικές Σύμβουλοι με τον Συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» κα Μαρία Ψυχαράκη & Ρούλα Λαγκαδιανού-Κανιούρα και πολλοί άλλοι.

Στην εκδήλωση έδωσε όπως πάντα το παρών και η άοκνη Πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλληνίων & Ιθακησίων Πειραιά κα Μαριολένη Νεοφύτου.

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο ιδιαίτερα σημαντικό έργο διάδοσης του πολιτισμού μας που επιτελούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.