Εσπερίδα του «Αστυνομικού της Γειτονιάς» στο Σύλλογο Ζήνων

Για άλλη μια φορά ο «Αστυνομικός της Γειτονιάς» μας ο εκλεκτός και αεικίνητος Αρχιφύλακας του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου ο κ. Νικόλαος Παπαδημητρίου παρουσίασε το εξαίσιο λειτούργημά του στο Σύλλογο Ζήνων, όπου μίλησε για το επίκαιρο θέμα που ταλανίζει την εποχή μας (ειδικά τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας και της τρίτης ηλικίας) για τις «Τηλεφωνικές και Ηλεκτρονικές Απάτες που προκαλούν επιτήδειοι στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού»

Στόχος του είναι η ενημέρωση του ευάλωτου πληθυσμού για τους τρόπους δράσεις των απατεώνων, προκειμένου να υποψιάζονται και να ακούν καχύποπτα οτιδήποτε έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα που παρουσιάζουν οι επιτήδειοι για κάποιο οικείο τους πρόσωπο.

Η Ελληνική Αστυνομία με τον θεσμό του Αστυνομικού της Γειτονιάς δηλώνει ότι είναι δίπλα μας κάθε στιγμή για να μας ενημερώσει, να μας καθοδηγήσει και να μας προστατεύσει από τέτοιες δύσκολες καταστάσεις.

Ευχαριστούμε τους αστυνομικούς της γειτονιάς και όλους γενικά τους αστυνομικούς, γιατί το έργο τους είναι πράγματι μεγάλο και το κάνουν με ευσυνειδησία και θρησκευτική ευλάβεια, συναισθανόμενοι το λειτούργημά τους.

Κάθε πολίτης που διαμένει στον Πειραιά, μπορεί να απευθύνεται στον υπεύθυνο του θεσμού «Αστυνομικός της Γειτονιάς», Αρχιφύλακα κ. Νίκο Παπαδημητρίου, τηλέφωνα: 210 4149076, 6906 040267 και να ενημερώνεται ή να ζητά οδηγίες για καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει και έχουν σχέση με απατεώνες είτε που απειλούν τη ζωή του, είτε που επιβουλεύονται την περιουσία του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.