Επιχείρηση καθαρισμού στην πλατεία Αργυροκάστρου στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα από τον Δ. Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά, συνεχίζοντας τις συντονισμένες δράσεις για τη βελτίωση των δημόσιων χώρων σε γειτονιές της πόλης,  προχώρησε στον καθαρισμό και εξωραϊσμό της πλατείας Αργυροκάστρου στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα.

Συνεργεία της υπηρεσίας Καθαριότητας  καθάρισαν και έπλυναν την πλατεία,   έβαψαν τα τοιχία,  τα παγκάκια, αποκατέστησαν τις φθορές και  τοποθέτησαν  νέα  καλαθάκια απορριμμάτων.

Στόχος της παρέμβασης αυτής  ήταν  να αναβαθμιστεί η εικόνα και η λειτουργικότητα της πλατείας για τους κατοίκους της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ανέφερε σε δήλωσή του:

«Μια ακόμα πλατεία της πόλης μας έγινε ακόμη πιο όμορφη και λειτουργική, μετά τη συντονισμένη δράση που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου. Και στην πλατεία Αργυροκάστρου υπήρξαν φθορές τις οποίες αποκαταστήσαμε, ενώ πραγματοποιήθηκε ένας συνολικός εξωραϊσμός, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να την επισκέπτονται ακόμη περισσότερο οι κάτοικοι της περιοχής. Η Δημοτική Αρχή καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια μια μεγάλη προσπάθεια η οποία έχει ήδη «αποδώσει καρπούς», καθώς η  καθαριότητα στην πόλη μας έχει βελτιωθεί αισθητά. Προφανώς και δεν εφησυχάζουμε και για τον λόγο αυτό θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και επιμονή, για  να αλλάξουν προς το καλύτερο οι γειτονιές του Πειραιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.