Επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού στην πλατεία Φρεαττύδας

Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τις επιχειρήσεις καθαρισμού σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης, προκειμένου να είναι ο Πειραιάς όσο γίνεται πιο καθαρός.

Συνεργεία από την υπηρεσία καθαριότητας βρέθηκαν στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα και συγκεκριμένα στην πλατεία Φρεαττύδας, στον χώρο πάνω από το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, όπου πραγματοποίησαν εργασίες καθαρισμού και εξωραϊσμού.

Καθάρισαν και έπλυναν την πλατεία, τα πεζοδρόμια, τους κάδους, αφαίρεσαν γκράφιτι, προχώρησαν σε καθαρισμό και βάψιμο σε τοιχία, προστατευτικά κάγκελα και γενικότερα σε όλους τους χώρους γύρω από την πλατεία.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:  

«Η προσπάθειά μας για έναν πιο καθαρό Πειραιά συνεχίζεται καθημερινά με στοχευμένες επιχειρήσεις σε πλατείες, πεζόδρομους, πάρκα στο κέντρο και στις γειτονιές. Η εικόνα της πόλης είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε.  Για τον λόγο αυτό, θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε, έχοντας ως κύριο μέλημα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη και προκειμένου ο Πειραιάς να είναι όσο γίνεται περισσότερο μια καθαρή, όμορφη και λειτουργική πόλη. Ωστόσο, όπως έχω ξαναπεί για να έχουν νόημα και κυρίως διάρκεια οι παρεμβάσεις του Δήμου, πρέπει να εκλείψουν τα φαινόμενα βανδαλισμού, τα οποία δυστυχώς εξακολουθούν να υπάρχουν στην πόλη μας. Πρέπει να καταστεί σαφές πως οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε τη δημοτική μας περιουσία, προκειμένου να διατηρηθεί ο Πειραιάς σε ένα καλό επίπεδο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.